Een goede eerste indruk maak je met de juiste entreemat

15 mei 2024 16:05

Een goede eerste indruk maak je met de juiste entreemat

Wanneer je vaak klanten ontvangt bij je bedrijf wil je natuurlijk wel dat ze direct een goede eerste indruk krijgen. Een schone en nette entree is hét visitekaartje van jouw bedrijf. En een van de eerste dingen die iemand ziet is natuurlijk de deurmat. We geven je daarom graag een aantal tips bij het kiezen van de juiste entreemat.

Kies voor kwaliteit

Naast dat een entreemat het visitekaartje van je bedrijf is, heeft het natuurlijk ook als doel om de vloer droog en in een goede staat te houden. Het vermindert slijtage van de vloer. De kwaliteit en duurzaamheid van een entreemat is dan ook heel belangrijk. Vraag altijd even een (gratis) staal aan van de mat die je op het oog hebt om zelf de kwaliteit en kleur te kunnen beoordelen.

Soorten matten

Voor de entree van je bedrijf zijn er verschillende soorten matten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor logomatten, waarmee je ook direct je merkbekendheid versterkt en vergroot. Wil je liever het vuil direct buiten houden dan is een buitenmat een hele goede optie. Hiermee voorkom je dat bezoekers modder en vuil mee naar binnen nemen en verder door het bedrijf verspreiden. Ook op buitenmatten kun je jouw logo laten zetten voor extra reclame.

Voordelen van entreematten

De belangrijkste voordelen van een entreemat?

  • Houdt vuil tegen
    Een deurmat zorgt ervoor dat vuil, modder en vocht op de deurmat achterblijft en niet wordt doorgelopen het gebouw in. Dat zorgt voor een schone en veilige entree en bovendien hoef je zo minder vaak je entree schoon te maken.
  • Voorkomt glijpartijen
    De vloeren in gebouwen kunnen nog wel eens een beetje glad zijn. Door de schoenen van je bezoekers direct aan een entreemat af te laten drogen, voorkom je een natte en vaak gladde vloer.
  • Beschermt de vloer
    Met een entreemat voorkom je ook slijtage aan de vloer en dat zorgt er weer voor dat je vloer langer meegaat.

Entreematten voor bedrijven

Madico is een groothandel in entreematten en antislipproducten en levert hoogkwalitatieve matten, vrijwel altijd direct uit voorraad. Ze zijn bovendien specialist in logomatten en maatwerk en leveren hun matten onder andere aan horeca, kantoren, industrie, zorg, winkels, vve’s en scholen. Ze bieden een eigen montage- en legservice en leveren door heel Nederland. Voorafgaand aan je order kun je altijd gratis stalen opvragen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag een gratis offerte aan via hun site.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.