Een geschenk? Wijn is het antwoord. Daarom 3 tips om je op weg te helpen

18 oktober 2023 09:49

Een geschenk? Wijn is het antwoord. Daarom 3 tips om je op weg te helpen

Feestdagen draaien om samenzijn. Een prachtige fles wijn versterkt die band. Samen herinneringen ophalen en nieuwe maken, verhalen vertellen en proosten op nieuwe kansen. Wie gun jij dat ultieme genietmoment?

Bij De Bruijn in Wijnen selecteren we wijnen met een verhaal. Ons assortiment van 1.000+ wijnen reflecteert passie, traditie en vakmanschap. Welke geef je dan cadeau: wit, rood of mousserend? Klassiek of juist iets frivoler? Hoe kies je nu het perfecte wijngeschenk?

  1. Stel je budget vast
    Begin met je budget. Van daaruit selecteren wij wijnen die passen bij jouw wensen. Elk cadeau pakken we met zorg in. Wil je het nog exclusiever? Dan maken we een wijnkist met jouw logo of speciale boodschap.
  2. Geef het werk uit handen
    De drukte aan het eind van het jaar kan overweldigend zijn. Geef ons daarom je wensen door en wij doen de rest. Van het kiezen van de perfecte wijn tot het versturen van de geschenken; wij regelen alles voor jou.
  3. Voeg een persoonlijk tintje toe
    Een wijn met een gepersonaliseerd etiket, een handgeschreven kaartje of de naam van de ontvanger gekalligrafeerd op de wijnfles maakt je cadeau onvergetelijk. De ervaring begint al vóór de eerste slok.

Dus, welke herinnering schenk jij dit jaar?

Of je nu kiest voor één fles of een hele partij, wij helpen je graag het perfecte wijngeschenk te vinden. Bezoek debruijninwijnen.nl/geschenken of neem contact op voor alle mogelijkheden. Proost op een schitterend zakelijk jaar!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.