Een compleet verrassend geschenk voor de feestdagen!

23 oktober 2023 09:39

Een compleet verrassend geschenk voor de feestdagen!

Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd nog vers in het geheugen, lijkt het nog ietwat vroeg om al aan de feestdagen te denken. Toch breekt al snel de ‘december feestmaand’ weer aan! Nu is dus eigenlijk het perfecte moment om de jacht te openen op het beste kerstgeschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties!

Keuze Cadeaukaart van Cadeaubon.nl

De Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl is zonder twijfel de meest veelzijdige en flexibele cadeaukaart binnen ons assortiment. Vandaar ook onze aanrader voor jouw personeel!
Waarin onderscheidt de Keuze Cadeaukaart zich van andere cadeaukaarten en wat maakt deze cadeaukaart hét ultieme zakelijke geschenk voor de feestdagen?
Het antwoord is simpel; met de Keuze Cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! De ontvanger wisselt de Keuze Cadeaukaart namelijk zelf online in voor één van de cadeaubonnen binnen ons assortiment. Cadeaukaarten van populaire merken zoals o.a. Douglas, Rituals, bol.com, Hotelgiftcard, Zalando, Lees! Cadeaukaart, H&M, Coolblue, Diner Cadeau en de Nationale Bioscoopbon behoren tot de vele inwisselopties. Met zoveel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, verblijd je jouw personeel dus altijd met hun favoriete cadeaukaart en dus met het perfecte geschenk!

Verrassende cadeaupakketten

Om het geschenk voor de feestdagen voor jouw personeel nog verrassender en helemaal compleet te maken, is het mogelijk om een feestelijk, gepersonaliseerd cadeaupakket toe te voegen!
Bij cadeaubon.nl heb je de keuze uit verschillende pakketten. Zo is er voor de echte zoetekauwen een heerlijk Cadeaupakket Tony's Chocolonely samengesteld, beschikbaar in de smaken, melk, puur en karamel/zeezout. Maar uiteraard is er ook zeker aan de borrelliefhebbers gedacht en hebben we maar liefst vijf verschillende borrel cadeaupakketten samengesteld met hierin de lekkerste drankjes! Als kers op de taart is het mogelijk om aan de pakketten een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap erop. Et voilà, jouw verrassing voor de feestdagen is compleet!

Talloze personalisatiemogelijkheden

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij een groot pallet aan mogelijkheden en kan je vrijblijvend een offerte opvragen. Deze offerte op maat ontvang je vervolgens binnen een uur. Ook vind je op de pagina alle informatie over ons aanbod van 200+ cadeaukaarten en over de personalisatiemogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een eigen bedrijfslogo op de cadeaubonnen te laten drukken en kan er een persoonlijk boodschap toegevoegd worden. Verder worden alle zakelijke bestellingen gemakkelijk gedaan op factuur. Benieuwd? Bekijk alle mogelijkheden op onze zakelijke pagina!

Cadeaubon.nl
www.cadeaubon.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.