Een boeren kerstpakket vol delicatessen

20 oktober 2021 09:00

Een boeren kerstpakket vol delicatessen

Kerst komt er weer aan. Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket gevuld met ambachtelijke producten uit Nederland? Stel een kerstpakket samen, geheel naar wens. Ons ruime assortiment aan biologische- en streekproducten biedt talloze mogelijkheden voor het samenstellen van een heerlijk kerstpakket.

Kies bijvoorbeeld voor een zoet pakket, met een bakmix, een fruitige jam, en een lekkere sap. Of ga voor een hartig boeren pakket, gevuld met een boerenbiertje, boerennootjes, chips uit de streek, en een stuk boerenkaas. Of een mooie mix tussen deze producten. Naast lekkernijen zijn er ook thematische producten. Bijvoorbeeld een winters pakket met een plaid, een boekje over stampotgerechten, een heerlijke erwtensoep en Glühwein. Voor elk budget is het mogelijk om een pakket samen te stellen. Uiteraard wordt het pakket geheel in boeren stijl ingepakt. Gegarandeerd dat een kerstpakket van Boerderij het Lansingerland in de smaak valt!

 

Boerderij het Lansingerland is een boerderij in de achtertuin van de Rotte, grenzend aan Rotterdam. Naast het melkveebedrijf is er ook een kinderopvang, een camping, een vergader- en feestruimte, een horecagelegenheid en een Landwinkel te vinden. In de zomertijd is er genoeg te doen voor jong en oud, zoals een bezoek aan de stal of een farmsafari . Geniet daarna van een heerlijke lunch op het zonnige terras, met uitzicht op het weiland.

Boerderij het Lansingerland
Hoeksekade 146
2661 JL Bergschenhoek
Tel: 010-5212601
Mail: info@boerderijhetlansingerland.nl
Website: www.boerderijhetlansingerland.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.