EEN BIJZONDERE TOCHT

3 december 2020 12:31

EEN BIJZONDERE TOCHT

De Atlantische Oceaan oversteken in een roeiboot dat is het plan van Dutchess of the Sea. Sudip Lahiri van HCL Technologies en Bela Evers van Dutchess of the Sea waren te gast bij Martine Hauwert in een Business Update. Ze spraken over deze bijzondere uitdaging.

Dutchess of the Sea gaat meedoen aan de Talisker Whiskey Atlantic Challenge om sponsorgeld op te halen voor de Plastic Soup Foundation en onderzoek naar een medicijn voor ALS. HCL Technologies sponsort het vrouwenteam in de 3000 kilometer lange strijd tegen de elementen.

https://soundcloud.com/newbusinessradio/een-bijzondere-tocht-business-update-3-december-2020

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.