DROS schoonmaakdiensten heeft iets nieuws te melden. We gaan verhuizen.

6 december 2022 13:58

DROS schoonmaakdiensten heeft iets nieuws te melden. We gaan verhuizen.

Over een paar weken is het al zover. Door de gestage groei die ons bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zijn we uit ons jasje gegroeid. We waren dus al wat langer op zoek naar een ander pand. Dat diende zich een tijdje geleden aan. Zelfs aan de overkant van de weg!

De afgelopen maanden hebben veel collega’s meegeholpen met het schoonmaken van het pand en het netjes maken van het omliggende terrein. Op vrijdag 16 december gaan we verhuizen. Die dag zullen we wellicht wat minder goed bereikbaar zijn. Weet echter dat we er alles aan doen om u ook deze dag via telefoonnummer 055-3781456 en mailadres schoonmaak@dros.nl te woord te staan.

Vanaf maandag 19 december is ons nieuwe adres:
Schumanpark 43
7336 AS Apeldoorn

Deze nieuwe plek van DROS schoonmaakdiensten heeft een aantal voordelen. Zo zorgt de grote kantoorruimte er voor dat de werkplekken van onze medewerkers en stagiaires veel ruimer opgezet kunnen worden. Daarbij beschikt het pand over meer magazijnruimte. Daar kunnen alle producten van ons zusterbedrijf Dros schoonmaakartikelen opgeslagen worden. Op de nieuwe locatie heeft DROS ook de mogelijkheid om interne cursussen te geven en om vergaderingen met externe partijen te beleggen. Ook is er voldoende parkeerruimte voor de auto’s van onze gasten en onze collega’s.

Kort en goed? Door onze nieuwe locatie zetten we een mooie volgende stap in ons ondernemerschap en zijn we klaar voor de toekomst.

U bent uiteraard van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen. Schroom niet om ons te bellen zodat we een afspraak in kunnen plannen. We hopen u snel te spreken!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.