Drankpakketten uit uw regio - Inspirerende geschenken!

24 oktober 2023 09:11

Drankpakketten uit uw regio - Inspirerende geschenken!

Heeft u uw relatiegeschenken en/of kerstpakketten voor dit jaar al samengesteld? En wilt u daar graag lokaal invulling aangeven? Denk dan eens aan Mitra drankenspeciaalzaken, de slijter bij u in de buurt. Mitra werkt uitsluitend met lokale ondernemers en met 113 winkels in Nederland is er altijd een bij u in de buurt! Het zijn allemaal franchisers met lokale roots en een lokaal assortiment.

Bij Mitra drankenspeciaalzaken vindt u inspirerende en exclusieve geschenken op het gebied van wijn, gedistilleerde dranken en speciaalbier. Uiteraard zullen we als cadeauspecialist uw geschenken met veel zorg extra feestelijk verpakken, zodat u een prachtig geschenk in handen heeft voor uw medewerkers en/of relaties. We hebben een uitgebreid assortiment aan dranken en bijzondere geschenkverpakkingen voor u geselecteerd. Daarnaast spelen we sterk in op lokale producten die dus niet landelijk verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan lokale (speciaal)bieren of een plaatselijke likeur. Het liefst leveren we maatwerk en stellen we een verpakking samen naar uw wensen en op basis van uw beschikbare budget. Zo zijn er Mitra Xperience Boxen waarbij u zelf de samenstelling kunt bepalen. Wilt u toch liever de keuze maken uit de bestaande geschenkverpakkingen? Bekijk dan onze complete geschenkenfolder en laat u inspireren! Onze slijter bij u in de buurt staat voor u klaar om u te adviseren en een passend aanbod te doen.

De Mitra Cadeaukaart

Liever uw medewerkers of relaties zelf een keuze maken? Dat kan met de Mitra Cadeaukaart. U kunt zelf de hoogte van het bedrag bepalen, als het maar tussen de €5,- en €150,- is. De Mitra Cadeaukaart is zowel in de winkel als in de webshop geldig. De kaart wordt in een luxe envelop verpakt, dus u geeft echt een feestelijk cadeau.  

Ontdek ons complete assortiment in een van de 113 drankenspeciaalzaken. Bekijk welke winkel bij u in de buurt zit of ontdek het aanbod via mitra.nl.

We staan voor u klaar om een persoonlijk en lokaal cadeau samen te stellen. We zijn u graag van dienst en zijn u graag van dienst.

Mitra drankenspeciaalzaken
Mitra.nl
Bekijk op mitra.nl/winkels welke winkel bij u in de buurt zit

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.