Digital product agency Unravel is nu Concept7 Amsterdam

18 april 2023 15:38

Digital product agency Unravel is nu Concept7 Amsterdam

vlnr: Meeuwis van den Born, Valentijn Duijser en Ricardo van Lemmen.

Sinds kort gaat het Amsterdamse Unravel door het leven als waardevol onderdeel van strategisch digitaal bureau Concept7. Het doel van deze samenwerking is om kennis te delen en te verrijken. Om zo samen digitale ervaringen naar een nóg hoger niveau te tillen.

Wederzijdse passie voor human centered design

Luisteren naar je doelgroep en deze écht leren begrijpen. Human centered design is een werkwijze die de twee bureaus sinds dag één naleven. Door deze samenwerking kan er nog meer digitaal succes gebracht worden aan huidige en potentiële klanten. Dat betekent: betere gebruikerservaringen en hogere conversies binnen digitale producten zoals websites, apps, en ‘mijn’-omgevingen.

Digitale kennis door heel Nederland

Met deze samenwerking kan Unravel de volgende stap maken in ontwikkeling en groei. Door de krachten te bundelen kunnen klanten in de Randstad nog beter bediend worden en biedt het bureau een bredere werkplek aan creatieve professionals.

“De samenwerking biedt een breder scala aan expertise en vaardigheden, wat resulteert in een meer uitgebreide service voor onze klanten, maar ook de Noordelijke klanten die graag in Amsterdam afspreken. "Een klassieke win-win voor beide partijen!” Ricardo van Lemmen, oprichter Unravel

Over Concept7

Concept7 is een multi-award-winnend bureau met diverse expertises en opdrachtgevers in heel veel verschillende markten. Sinds 1999 onderzoekt, ontwerpt, ontwikkelt en test Concept7 digitale producten voor startups, overheid, onderwijs tot nationale en internationale klanten. Denk aan KPN, EasyToys, HypotheekVisie, Noordhoff en MVO Nederland. Mooie klanten én mooie resultaten: al 12 jaar staat het bureau in de Emerce top 100.

“Samenwerken betekent synergie creëren en de kracht van twee geweldige designbureaus combineren. Samen zijn we innovatiever, hebben we meer impact en kunnen we onze klanten nog meer digitaal succes brengen." Valentijn Duijser, directeur Concept7

Meer weten over deze samenwerking of in contact komen met Concept7? Ga naar concept7.nl/amsterdam

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.