Deelname Nederlands digitaal paviljoen voor start-ups op Node by Slush

2 september 2020 16:15

Deelname Nederlands digitaal paviljoen voor start-ups op Node by Slush

Bent u een innovatieve start-up en klaar om op te schalen? Wilt u zakendoen, samenwerken of in contact komen met andere innovatieve bedrijven en investeerders? Neem dan namens Nederland deel aan Node by Slush. Zet uw bedrijf digitaal in de schijnwerpers op één van de grootste start-up- en tech-evenementen ter wereld.

Deze digitale versie van Slush vindt plaats van september tot begin december 2020.

Node by Slush 2020

Node by Slush is de digitale versie van Slush, het grootschalige evenement voor start-ups dat jaarlijks plaatsvindt in Helsinki. U maakt onderdeel uit van het digitale Nederlandse paviljoen, waarin u uw eigen online 'demo booth' heeft. Deze demo booth biedt u verhoogde zichtbaarheid op het platform van Slush en is alleen beschikbaar voor deelnemers van nationale paviljoenen. Daarnaast zorgt Slush voor bezoekers aan de demo booths, onder andere door de inzet van een nieuwsbrief.

Gedurende een periode van 4 weken worden alle Nederlandse demo booths ook door een 'Start-up Highlight' breed uitgelicht in het Slush-netwerk.

Voor welke start-ups?

De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse start-ups die in hun bedrijfs- en productontwikkelingen, klaar zijn voor de volgende internationale stap.

Deelname staat open voor start-ups die voldoen aan de volgende criteria:

 • marktacceptatie van product of dienst op de Nederlandse markt;
 • reeds gestart en klaar voor internationale opschaling;
 • product of dienst is potentieel disruptief;
 • op zoek naar partners voor innovatiesamenwerking;
 • bij voorkeur opgericht in 2018, 2019 of 2020;
 • omzet minder dan € 500.000;
 • verwachte funding minder dan € 500.000;
 • beschikt over een Nederlandse KVK-inschrijving;
 • goede motivatie om Nederland te vertegenwoordigen op Slush.

Programma

Het programma van Node by Slush vindt volledig online plaats. U krijgt van september tot eind december toegang tot online mentorsessies, netwerksessies, keynotes, en de mogelijkheid om u aan te melden voor het Slush100-programma.

 • Iedere deelnemende start-up krijgt minimaal 2 mentorsessies in een groep met andere start-ups. Deze mentoren bestaan uit founders en investeerders;
 • Slush organiseert netwerksessies met investeerders. Daarnaast is er de mogelijkheid om via het platform zelf contact te leggen met investeerders en andere start-ups;
 • Het programma loopt van begin september tot begin december. Per maand zet Slush in op 5 matches per start-up met potentiele investeerders.

Tijdlijn

Datum Onderdeel
9 september Opening Node by Slush
9 september - 2 december Toegang tot het digitale matchmaking platform Node by Slush
16 september Opening nationale digitale paviljoens inclusief de Nederlandse demo booth
21 september Voorbereidingsbijeenkomst met de deelnemende Nederlandse start-ups
22 – 23 september Slush community gatherings
20-22 oktober Slush community gatherings
17-19 november Slush community gatherings
2 december Slush feedback meeting & planning for 2021

Kosten

Deelname kost € 100 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers).

Inbegrepen is deelname aan de digitale voorbereidingsbijeenkomst en toegang tot het online platform van Node by Slush. Dit platform geeft toegang tot de verschillende virtuele programmaonderdelen, zoals mentorsessies, keynotes en de matchmakingtool. Ook de demo booth is bij de kosten inbegrepen.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven. De uiterste aanmelddatum is 8 september.

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemende start-ups aan het Nederlandse digitale paviljoen. Na de inschrijftermijn wordt besloten welke start-ups kunnen deelnemen. Motiveert u daarom duidelijk waarom u wilt deelnemen en waarom u Nederland wilt vertegenwoordigen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Node by Slush op de website van Slush.

Heeft u nog vragen over de Nederlandse deelname? Neem dan contact op met:

Annedien Zander

T: 06 1553 7728

E: annedien.zander@rvo.nl

Organisatie

De organisatie van Node by Slush is in handen van Slush. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verzorgt de Nederlandse inzending, in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Helsinki.

Bron: RVO

terug
<strong>Er zat een fout in je SQL query!</strong><br />You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND active = 1 GROUP BY ws_company_advertisement.id ORDER BY sort ' at line 6<br />Query: <br /><i>SELECT ws_company_advertisement.* FROM ws_company_advertisement LEFT JOIN ws_company_advertisement_region_link ON ws_company_advertisement_region_link.advertisement_id = ws_company_advertisement.id LEFT JOIN ws_company_advertisement_theme_link ON ws_company_advertisement_theme_link.advertisement_id = ws_company_advertisement.id WHERE ad_type = 'banner' AND placement = 'side' AND () AND active = 1 GROUP BY ws_company_advertisement.id ORDER BY sort LIMIT 3</i><br /><br />