De salarisprofessionals van MERCES zijn NIRPA gecertificeerd!

13 oktober 2021 16:34

De salarisprofessionals van MERCES zijn NIRPA gecertificeerd!

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Merces, kennispartner in het onderwijs, zich aan bij NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van  salarisprofessionals.  

Simone Blankenstein (Resource Manager) 

“Een leven lang leren en ontwikkelen is een visie die wij als kennispartner in het onderwijs natuurlijk  volledig omarmen. Bij Merces vinden we het belangrijk om voortdurend bezig te zijn met de ontwikkeling van onze collega’s in hun professionele rol én als mens. Dat vertaalt zich tenslotte dagelijks naar de dienstverlening voor onze klanten. 

De NIRPA registratie is voor ons een bevestiging en waardering voor onze salarisprofessionals en  zorgt er tevens voor dat we ons dienstverleningsniveau op een constant en kwalitatief hoog niveau kunnen blijven bieden”. 

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Merces aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Merces is bovendien door registratie geborgd.  

Meer informatie:  

NIRPA: nirpa.nl • info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 
Merces : merces.nl T 088 648 91 00 info@merces.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.