De Podcast studio voor jouw zakelijke podcasts

16 april 2021 09:25

De Podcast studio voor jouw zakelijke podcasts

Podcasts zijn enorm populair en een geweldig medium voor bedrijven en organisaties. Maar het maken van een podcast kan technisch uitdagend zijn. Maak je geen zorgen! Zoek jij een professionele Podcast Studio in Amsterdam? Bij De Amsterdamse Podcast Studio helpen we je van A tot Z met het maken van jouw podcast.

Volledig uitgeruste studio

Heb je zelf niet de middelen om een podcast op te nemen of heb je geen idee waar je moet beginnen? De Amsterdamse Podcast Studio staat voor jou klaar. Bij ons word je volledig ontzorgt. Bekijk onze promo voor een eerste indruk.

Toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid

De podcast studio bevindt zich op een prachtige locatie in het culturele hart van Amsterdam tussen het concertgebouw, het rijksmuseum, het vondelpark én het is goed te bereiken vanaf de Zuid As.

Een prettige studio

Het allerbelangrijkste is dat onze klanten en hun gasten zich prettig voelen in onze studio. Onze studio voelt daarom aan als een professionele huiskamer. Er is kundige begeleiding aanwezig en klanten krijgen alle tijd en ruimte om er iets moois van te maken.

10 jaar ervaring met beeld en geluid

De mogelijkheden met podcasts zijn eindeloos en met meer dan 10 jaar ervaring in de videoproductie branche bevindt het team van de Amsterdamse Podcast Studio zich in een unieke positie om partijen hierin kundig te ondersteunen en te ontzorgen.

Mail:    info@deamsterdamsepodcaststudio.nl
Tel:      020- 226 90 29
Adres: Palestrinastraat 1A, 1071 LC Amsterdam
Website:   www.deamsterdamsepodcaststudio.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.