De Heerlijkste chocolade Sinterklaas, Kerst en Eindejaarsgeschenken

20 oktober 2021 09:00

De Heerlijkste chocolade Sinterklaas, Kerst en Eindejaarsgeschenken

Uw zakenrelaties en medewerkers verrassen met een smaakvol chocoladegeschenk.

Een uniek cadeau geschikt voor iedereen, want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

 

Chocoladeletters zijn traditioneel het Sinterklaasgeschenk

 

Wij bieden u een ruim assortiment chocoladeletters van A t/m Z in verschillende formaten en smaken. Deze kunnen we voor u extra uniek maken met een persoonlijk bericht van u en of bedrukking van u logo. De chocoladeletters kunt u op 1 adres laten bezorgen of direct versturen naar de thuisadressen van uw medewerkers of relaties.

 

 

Chocolade Kerstgeschenken

 

Misschien wilt u ook uw relaties en klanten bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen en een fijne feestdagen wensen. Wij hebben diverse heerlijke chocolade Kerstgeschenken die we kunnen voorzien met uw logo en waar nog een kaart bijgevoegd kan worden die uiteraard volledig naar uw wens te bedrukken is.

 

 

Nieuwjaarsgeschenken van Chocolade

 

Wens uw collega's en zakenpartners alle voorspoed in het nieuwe jaar en verras hen met een heerlijke chocolade Nieuwjaarskaart of Wensreep die als gewonde post verstuurd kan worden door de brievenbus.

 

Bezorging

 

Alles wordt bij ons verpakt en bij u op locatie bezorgt op een door u opgegeven afleverdatum. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar. Het is onze taak om de chocoladegeschenken tijdig bij u te leveren.

 

Chocolade individueel versturen per post

 

Cadeautjes geven is leuk, maar krijgen is nog leuker! En misschien is een cadeautje krijgen via de post zelfs nog wel het meest verrassend. Een cadeautje via de brievenbus zorgt voor een hoge attentiewaarde en een extra positief effect. En laten wij nu een heleboel lekkere en leuke chocolade geschenken hebben die kunnen verstuurd worden als brievenbuspost! Geheel door ons verzorgd, het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons een Excel bestand aan te leveren met de NAW gegevens.

Bij Choco-Paradijs bestelt u de heerlijkste chocoladegeschenken in kleine of grote hoeveelheden eenvoudig online.

 

Choco-Paradijs

Zandzuigerstraat 59

1333 MX Almere

Tel. 036 – 53 49 687

E-mail info@choco-paradijs.nl

www.choco-paradijs.nl

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.