DE EVENEMENTENBRANCHE SLAAT ALARM

10 december 2020 13:26

DE EVENEMENTENBRANCHE SLAAT ALARM

Tegelijk met de maandelijkse test van het luchtalarm, sloeg ook de evenementenbranche alarm. Yannick van de Wouw sprak in deze Business Update, met Riemer Rijpkema van Eventplatform & CLC-VECTA over de druk op de evenementenbranche en de actie; 'The Show Must Go On'.

https://soundcloud.com/newbusinessradio/de-evenementenbranche-slaat-alarm-business-update

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.