De echte ontmoeting aan tafel is weer mogelijk

17 juni 2020 10:59

De echte ontmoeting aan tafel is weer mogelijk

Ben je op zoek naar echt contact met je collega’s? Mag je nog niet samen komen op kantoor? Bij Meetables kun je veilig samenkomen op de meest buitengewone locaties. Meetables staat voor ontmoeten (meet) aan tafel (table) en is ontstaan vanuit de samenwerking van een aantal bijzondere kleinschalige vergaderlocaties en bestaat sinds 2012.

Meetables exploiteert, adviseert en is actief met de groei van een select en kwalitatief aanbod van buitengewone vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi. Het team bestaat uit experts die met je meedenken en waarop je kunt vertrouwen.  Boeken bij Meetables partnerlocaties garandeert constante kwaliteit voor iedere bijeenkomst op een inspirerende vergaderlocatie. Met het gevoel dat alles klopt en net een beetje meer.

De nieuwe sociale regels en afspraken binnen de maatschappij dwingen ook ons tot creativiteit. Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren. In kleine groepen bij elkaar komen is daarom zeker mogelijk, alle locaties zijn volledig Corona proof aangepast.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken passen de locaties van Meetables zich aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Voor grotere groepen vanaf 14 personen kun je terecht op onze unieke locaties: De Krachtcentrale meetings, LOODS10 OudewaterVilla Oldenhoff, Zwier, Achter de Dyck, Loetje aan ’t IJ en Loetje’s Garage.

            

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd past Meetables graag de standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen. Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 september 2020 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren. De locaties van Loetje hanteren andere annuleringsvoorwaarden.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.