De acht beste teamuitjes zonder iets te regelen

25 mei 2022 08:58

De acht beste teamuitjes zonder iets te regelen

Een teamuitje organiseren is een fluitje van een cent bij Baarle Outdoor. Of je nu actief teamuitje zoekt of een teamuitje waar je relax kan genieten; wij hebben het. Leuke activiteiten, eten en drinken en zelfs het vervoer regelen we voor je. Laten we een dag maken die je niet snel zal vergeten!

Waarom zou je jullie teamuitje helemaal laten verzorgen bij Baarle Outdoor?

  • Wij hebben ervaring hoe je een groep lekker bezig houdt
  • Je kunt zelf genieten, zonder van alles te hoeven regelen
  • Geniet van de unieke bosrijke omgeving & locatie
  • Voor ieder wat wils: actief - recreatief - creatief - leerzaam
  • Voor ieder budget een dagje uit
  • Gezamenlijk de dag afsluiten met een bbq of buffet
  • Programma’s voor groepen van 8 - 250 personen
  • Wij maken keuzeprogramma’s waardoor iedereen zelf kan kiezen

De beste teamuitjes

Meer dan 25 activiteiten

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit waarin samenwerken en actie gecombineerd worden met een hoge dosis gezelligheid? Voor een actief en geslaagd uitje ben je bij ons aan het juiste adres. Voor het hele bedrijf of alleen je team iets leuks organiseren? Wij hebben een divers aanbod aan activiteiten, indien gewenst compleet verzorgd met eten en drinken, wij regelen het graag voor je. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Bekijk onze activiteiten

Compleet verzorgd

Naast outdoor activiteiten zorgen wij ook voor de innerlijke mens. Onze Saloon voorziet in heerlijke hapjes en drankjes voor tussen de activiteiten in. Daarnaast is het mogelijk om een lunch, buffet, barbecue of diner te reserveren in onze Saloon of op ons schitterende bos-terras.

Heerlijk terras

Wij beschikken zonder twijfel over hét gezelligste terras van Baarle. Heerlijk in de bossen is hier plaats genoeg voor grote groepen. Deze informele omgeving leent zich uitstekend voor een drankje in de zon als passant, maar zeker ook voor grote groepen die na een dag vol activiteiten lekker willen barbecuen of dineren.

Reserveren 

Je kunt eenvoudig via onze website de gewenste activiteiten reserveren. Mocht je een dagvullend programma willen, dan helpen we je daar graag mee. Bel of mail je wensen door en wij maken een passend voorstel.

Kijk eens op onze website voor de mogelijkheden of stel je vraag via de Whatsapp-functie. We denken graag met je mee.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.