Datagedreven werken: succesvol stappen zetten in datavolwassenheid

16 mei 2023 08:49

Datagedreven werken: succesvol stappen zetten in datavolwassenheid

In hoeverre wordt jouw business strategie bepaald op basis van data? Stuur je op basis van cijfers, of (voor een groot gedeelte) nog op onderbuikgevoel? Veel organisaties maken momenteel de transitie naar datagedreven werken, een noodzakelijke stap om nu en in de toekomst succesvol te zijn. Waarom dat nodig is en hoe je hiermee kan starten, leer je in de whitepaper ‘Op weg naar een datavolwassen organisatie’ van Infotopics.

Download direct de whitepaper.
Lees hieronder meer over de weg naar datavolwassenheid én ontdek ons kosteloze evenement ‘Leiderschap anno 2023: Effectieve besluitvorming onderbouwd met data’ op 15 juni 2023 in Utrecht.

Wat is een datavolwassen organisatie?

Een datavolwassen organisatie is een organisatie die in staat is om beslissingen te nemen op basis van data en hiermee toegevoegde waarde voor de business creëert. Infotopics werkt als data- en analytics bureau al 20 jaar lang voor zowel kleine als grote organisaties in Nederland en heeft de best practices voor het ontwikkelen van een datavolwassen organisatie nu gebundeld in een whitepaper.

In de whitepaper ontdek je de verschillende fases van datavolwassenheid en wordt er ingezoomd op de vijf pijlers die van belang zijn op jouw weg naar een datavolwassen organisatie. Kom erachter in welke fase jouw organisatie zich momenteel bevindt en ontdek wat er moet gebeuren om tot de volgende fase te komen.

Hoe zet ik de volgende stap in datavolwassenheid?  

Voor besluitvormers die datagedreven willen werken organiseert Infotopics op 15 juni in Utrecht het evenement ‘Leiderschap anno 2023: Effectieve besluitvorming onderbouwd met data’. Bekijk hier het programma van deze gratis workshop.

Tijdens deze workshop staan we stil bij wat data voor jouw strategie kan doen, leer je over het belang van datagedreven besluitvorming en hoe data jou als leider kan helpen betere beslissingen te nemen.

Of download een van onze whitepapers:
Download whitepaper Op weg naar een datavolwassen organisatie
Download whitepaper Succesvol leiderschap in datagedreven organisaties

Over Infotopics

Infotopics is een data- en analytics bureau dat organisaties in Nederland helpt om waardevolle inzichten uit data te halen. We zijn opgericht in 2003 om business intelligence te leveren met een zo klein mogelijke ICT-component. Het hoofdkantoor van Infotopics bevindt zich in Oldenzaal, er zijn ook vestigingen in Houten en Hardenberg.
Infotopics helpt organisaties om waarde uit data te halen door hun datastrategie te vertalen naar de dagelijkse praktijk. We begeleiden analytics projecten, ontwikkelen datavaardigheden van medewerkers en bieden ondersteuning in aanschaf en implementatie van software.

Nieuwsgierig naar wat Infotopics voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via info@infotopics.nl of bekijk onze website: https://infotopics.nl/.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.