COVID-19 Helpdesk De Haan Advocaten en Notarissen

23 maart 2020 14:22

COVID-19 Helpdesk De Haan Advocaten en Notarissen

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich over Nederland en de wereld. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor onze samenleving.

De Haan Advocaten en Notarissen beseft dat de huidige situatie ondernemers hard raakt. Daarom is er door De Haan een speciale COVID-19 Helpdesk ingericht. De helpdesk kan u als ondernemer informeren en adviseren bij juridische vragen en issues met betrekking tot het virus. Direct naar de Helpdesk?

Ga naar de helpdesk

De helpdesk specialisten zijn van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bereikbaar om uw onderneming van dienst te zijn.

Over De Haan Advocaten en Notarissen

Met 70 specialisten en 40 jaar ervaring is De Haan dé full-service juridische dienstverlener voor zakelijk Nederland. De advocaten en notarissen ondersteunen mensen en bedrijven met de beste juridische hulp van ondernemingsrecht tot arbeidsrecht. De Haan staat ook voor specialisatie in sectoren. Zo weten zij altijd wat er speelt.

De Haan is actief in de sectoren afval, milieu & energie, agri, zorg, onderwijs, bouw & vastgoed, handel, transport & logistiek en de maakindustrie. De specialisten horen en begrijpen de uitdagingen, vragen en problemen van cliënten. Samen kiezen zij voor de beste juridische én zakelijke oplossing.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.