Coronavirus en zakendoen: wat moet u weten?

11 februari 2020 16:20

Coronavirus en zakendoen: wat moet u weten?

Doet u zaken in China, dan heeft u misschien vragen over de uitbraak van het nieuwe coronavirus in de regio Wuhan. Op verschillende plekken vindt u informatie over de laatste stand van zaken.

Om te voorkomen dat het coronavirus verder verspreidt heeft Nederland maatregelen genomen. Zo geldt er een aangepast reisadvies. Heeft u plannen om binnenkort naar China te gaan, bekijk dan eerst het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Informatie op één plek

Wilt u meer weten? Op Rijksoverheid.nl vindt u een speciale pagina met informatie over het coronavirus. Hier vindt u vragen en antwoorden over het virus, maar ook informatie over de meldingsplicht wanneer iemand besmet lijkt. Verder kunt u de Kamerbrieven lezen die zijn gestuurd over de uitbraak van het coronavirus.

Ambassade Peking tijdelijk gesloten

De situatie rond het coronavirus heeft ook invloed op de bereikbaarheid van de ambassade en het consulaat-generaal in Peking. Op het moment zijn deze gesloten tot en met 9 februari 2020. De actuele stand van zaken vindt u op de website van de ambassade in Peking.

Houd de landenpagina van China in de gaten om op de hoogte te blijven over wat het coronavirus betekent voor uw bedrijf.

Bron: https://www.rvo.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.