Collegetour StartUp Nijmegen x Coef

19 januari 2023 14:38

Collegetour StartUp Nijmegen x Coef

De Collegetour van StartUp Nijmegen is geïnspireerd op het wereldberoemde concept van Twan Huys. Tijdens de Collegetour van StartUp Nijmegen krijgen startende ondernemers en studenten de kans om onder leiding van een moderator vragen te stellen aan een inspirerende, ervaren ondernemer uit het Rijk van Nijmegen. In deze editie van de Collegetour krijgen ze de kans om Coen Burgers het hemd van het lijf te vragen.

Over Coen Burgers

Coen Burgers (51) is eigenaar van de modeketen Coef. Coef staat bekend als een exclusieve, hippe herenmodezaak waar merken als Filling Pieces en Stone Island in de etalage liggen.

Zijn hart voor retail was er al van jongs af aan. Na de middelbare school ging Coen naar de detailhandelschool in Nijmegen en vond hij een bijbaantje bij The Sting. Deze bijbaan heeft hem veel gebracht: ‘ik heb nog steeds profijt van de ervaring die ik toen heb opgedaan,’ zegt hij in een interview met het platform De Ondernemer. De droom voor een eigen zaak was er toen al. Toen hij bijna veertig was, durfde hij de knoop door te hakken: ‘het was nu of nooit.’

Inmiddels is Coen met partner Mark Hoornenborg al bijna 15 jaar eigenaar van Coef winkels. Na de Coef conceptstore en de Coef herenmodezaak, openden Coen en Mark ook winkels in Arnhem, Utrecht, Leiden en Den Haag. Voor maart 2023 staat de opening van een nieuwe vestiging in de binnenstad van Eindhoven gepland.

De collegetour wordt georganiseerd in samenwerking met de Gelderlander. Geert Willems, regioverslaggever bij De Gelderlander, zorgt ervoor dat jij al je vragen kunt stellen. Heb jij vragen voor Coen? Grijp dan je kans op 31 januari en kom jouw vragen stellen.

Aanmelden is gratis en kan via: https://www.eventbrite.com/e/tickets-startup-nijmegen-goes-on-college-tour-494977520087

Datum: 31 januari 2023
Locatie: Café Faber | Faberzaal (Van Broeckhuysenstraat 12-14, 6511 PH, Nijmegen)
Tijd: inloop vanaf 16:30, start: 17:00, einde: 18:30

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.