Circle Fund lanceert een beursgenoteerde tracker

1 februari 2024 14:29

Circle Fund lanceert een beursgenoteerde tracker

Circle Fund Management en iMaps ETI AG hebben gezamenlijk een innovatieve exchange-listed tracker gelanceerd, bedoeld voor professionele beleggers. Deze tracker weerspiegelt de prestaties van het Circle Fund-beleggingsfonds en stelt beleggers in staat blootstelling te verkrijgen aan de prestaties van het fonds zonder daadwerkelijk participaties van het fonds te hoeven verwerven.

De tracker is genoteerd aan de EUWAX, een onderdeel van de Boerse Stuttgart Group, die bekendstaat als de grootste Europese beurs voor gestructureerde producten. Op dit moment is de tracker verkrijgbaar via Interactive Brokers.

Panayiotis Christodoulou, Chief Operating Officer (COO) van Circle Fund Management, is verheugd over deze nieuwe ontwikkeling. "We hebben onlangs onze eerste professionele investeerder mogen verwelkomen en merken dat we steeds meer aandacht krijgen van High Networth-investeerders en professionele partijen. In reactie op deze groeiende interesse hebben we dit product ontwikkeld. Het stelt professionele partijen in staat om op een beursgenoteerde en dagelijks verhandelbare manier deel te nemen aan ons fonds, volledig in lijn met hun mandaten. Het is een belangrijke stap voorwaarts, en we kijken uit naar de mogelijkheden die dit biedt voor onze investeerders en partners."

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.