BUSINESS CENTER MET PERSOONLIJKE TOUCH

25 januari 2023 11:44

BUSINESS CENTER MET PERSOONLIJKE TOUCH

Het uitzicht vanuit de vergaderruimte “Bali” op de tiende verdieping is werkelijk adembenemend. Vanuit het hoogste kantoorpand in Almelo kijkt men vanuit de Java Toren naar het groene en blauwe Almelo. Groen van de weelderige bomenpracht en blauw door alle wateren die zich een weg banen naar het centrum. Het prachtige uitzicht geeft inspiratie voor de huurders van de vaste werkplekken of gebruikers van de flexibele vergaderruimtes die de Java Toren biedt.

Vanuit de hele regio Twente weet men de Java Toren in Almelo goed te vinden. Het hoge complex is makkelijk bereikbaar, zowel per auto als per trein (het station ligt aan de overkant van de straat). Tegenover het pand bevindt zich een P+R parkeerterrein en huurders kunnen gebruikmaken van een eigen parkeerdek en -kelder.

De Java Toren biedt 13 etages met kantoorunits, vergaderruimtes en een groot aantal flexwerkplekken. Er zijn kantoorunits te huur vanaf 24 vierkante meter, tot hele etages van ongeveer 500m2. De Java Toren heeft ook meerdere vergaderruimtes, waar -op reservering- per uur of per dagdeel gebruik van kan worden gemaakt. Van vergaderen in klein gezelschap tot vergaderen in 250m2; het kan allemaal in de Java Toren.

De huurders en vergaderaars worden dagelijks gastvrij ontvangen door de twee vaste medewerkers Thea en Edith. Ook een pré bij de Java Toren. De persoonlijke ontvangst en de extra diensten die hiermee gepaard gaan zoals telefoondienst, post-service en vast aanspreekpunt voor de huurders voor alle facilitaire zaken.

De huurders waarderen het vaste aanspreekpunt voor reserveringen, post, schoonmaak en onderhoud. Thea en Edith zorgen dat alle vragen zo snel mogelijk professioneel opgepakt worden en de huurders alleen maar zorg hebben voor hun eigen onderneming. Deze persoonlijke aanpak stelt niet teleur. Afgelopen jaar zijn er 15 nieuwe huurders bijgekomen en in 2023 staat de teller al op vier; een goed begin voor de Java Toren dit jaar.

Vergaderen voor elk bedrijf

Tijdens de coronaperiode en de diverse lockdowns is de vraag naar vergaderruimte niet minder geworden maar juist enorm toegenomen. Die lijn zet zich verder door en de Java Toren heeft een grote vaste kring klanten die standaard vergaderen in de Java Toren. Ook bedrijven die slechts af en toe externe vergaderruimte nodig hebben zijn welkom.

De vergaderruimtes zijn stuk voor stuk volledig uitgerust en efficiënt voorzien van alle benodigde moderne technische faciliteiten en audiovisuele hulpmiddelen. Natuurlijk is het internet van hoge kwaliteit. Vergaderen is standaard mogelijk van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Eén van de centrale faciliteiten wordt gevormd door het restaurant op de begane grond van het complex: een uitnodigend vormgegeven open restaurantruimte met een uitstraling die het midden houdt tussen een knusse lunchroom en een exclusief Grand Café. Vanuit dit restaurant wordt de catering verzorgd voor vergaderklanten, van lunch tot vergaderarrangementen. Dit kan momenteel alleen op reservering.

Het PostNL-punt, welke al twee jaar aanwezig is in de Java Toren- wordt binnenkort ingeruild voor een PostNL-lockersysteem. Vanuit deze lockers kunnen de pakketten 24 uur per dag afgehaald worden.

Wie geïnteresseerd is en meer wil weten, kan sowieso altijd vrij binnenlopen voor meer informatie – of kijken op www.javatoren.nl. Werken en vergaderen in de Java Toren danken hun aantrekkingskracht aan een combinatie van al deze faciliteiten. En daar krijgt u het indrukwekkende uitzicht ook nog bij.

Java Toren
Stationsstraat 11
7607 GX Almelo
Tel. 0546 - 204000
www.javatoren.nl
javatoren@impbv.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.