Boeklancering 'De Coronamuur' van Astrid Spruit

25 november 2021 14:58

Boeklancering 'De Coronamuur' van Astrid Spruit

Corona heeft veel levens overhoopgegooid. Zo ook het leven van Astrid Spuit die Long COVID heeft. Haar boek De Coronamuur verschijnt vandaag, op 25 november. 

"Dit boek gaat verder dan alleen mijn Long COVID verhaal. Wie goed leest zal uit elk hoofdstuk iets moois kunnen halen, een inzicht of een tip. Ook kan je in het boek werkbladen tegenkomen die je kan gaan invullen/uitwerken voor jezelf. Een stukje coaching en training dus op het moment dat het jou uitkomt. Laat je verrassen door de tips en cadeautjes die je kunt vinden, bijvoorbeeld een gratis meditatie die je aan kan vragen, of het e-book met meditatie tips. Ook vind je kortingen en andere leuke extra’s in het boek. 

Mijn levenslessen delen doe ik al jaren, maar nu deze heftige ervaring zo actueel is voor zovelen, deel ik graag mijn proces hierin. Elke dag schreef ik van mij af, wat ik meemaakte, wat ik voelde, hoe ik worstelde met mijn emoties en fysieke pijn. Inspireren, er doorheen bewegen, accepteren, motiveren, het laten zijn voor wat het is. Het gevecht opgeven en kiezen voor rust en liefde is wat ik deed. Herkenning voor patiënten en hun naasten, maar ook bewustwording voor eenieder die niet bekend is met waar een coronapatiënt doorheen gaat.

Dit is niet alles, ook als je niks met corona hebt is dit een zeer leerzaam boek. De wijze lessen, inzichten en opdrachten in het boek zorgen ervoor dat eenieder die iets heftigs meemaakt dit boek als leerboek kan gebruiken. Het gaat er nl niet om wat je meemaakt maar hoe je omgaat met dat wat je meemaakt.”

Astrid Spruit is auteur van De Coronamuur en founder van Positieve Kijk, haar eigen online coaching business. Haar bedrijf heeft ze opgezet vanuit allerlei ellende. Het begon met een burn-out op haar 28ste en ze maakte een overval mee. In 2015 richtte ze haar bedrijf op, omdat ze alles om wilde zetten naar positiviteit. Daarmee kon ze niet alleen zichzelf helpen, maar ook anderen. 

De Coronamuur, Astrid Spruit, verschijnt 25 november 2021

De eerste 100 personen krijgen een gesigneerde versie plus een mega leuk cadeautje voor meer zelfliefde: het Aquamarijn Sieraad van haar eigen sieradenlabel AS.

Stuur mij een mailtje via info@positievekijk.nl voor meer informatie, interviewmogelijkheden of een recensie-exemplaar.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.