Besparen, inkopen en opwekken. Volop kansen bij jouw energieverbruik!

21 juni 2019 13:04

Besparen, inkopen en opwekken. Volop kansen bij jouw energieverbruik!

Als ondernemer weet je dat je kunt besparen op je energiekosten, maar neem je er in de waan van de dag vaak geen tijd voor. Dat is een keuze. Ruim 100.000 bedrijven hebben een informatieplicht rond energiebesparing volgens de Wet Milieubeheer. Deze bedrijven moeten vóór 1 juli aan de overheid melden wat zij doen om energie te besparen. Als jouw bedrijf of instelling jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas gebruikt dan val je onder deze wettelijke verplichtingen.

Regie op Energie

Met onze procesaanpak ‘Regie op Energie’ regelen we voor jou zowel de invulling van de informatieplicht als de energiebesparingsplicht. Wij ontzorgen jou én je gaat besparen op je energiekosten. De subsidie die de provincie beschikbaar stelt, maakt het nu extra aantrekkelijk: je krijgt hierdoor een korting van maximaal € 1.000. Op deze manier verdien jij je investeringen nog makkelijker terug.

Wil je hier meer over weten? Op onze website staat meer informatie en kun je je hiervoor aanmelden:

https://www.groeneallianties-deliemers.nl/regie-op-energie/

Collectieve inkoop

Voor één ondernemer € 35.000 terug kunnen vorderen bij zijn energiemaatschappij dankzij onze controle op de energiefactuur… Een mooi succes dankzij Groene Allianties de Liemers.

Besparen is maar één onderdeel van wat je als ondernemer kunt. Regelmatig blijkt dat je als ondernemer te dure grijze energie inkoopt. Samen groene energie inkopen is vaak veel goedkoper! Voor de ondernemer is de energiemarkt diffuus. De economie draait momenteel goed, de vraag naar energie neemt toe, dus de prijzen stijgen. Doordat energieleveranciers stilzwijgend verlengen heeft inmiddels 70% van de mkb’ers een te duur variabel contract. Wij organiseren inkoop van groene energie voor jou. Loopt jouw energiecontract binnen een half jaar af en wil je je energierekening met gemiddeld 10% zien dalen? Ontdek met ons de kansen die het jou als mkb’er biedt! Kijk op onze website: https://www.groeneallianties-deliemers.nl/collectieve-inkoop-groene-energie/

Zon op je dak

Maar als je ook zelf duurzaam op wilt gaan wekken, ben je bij ons aan het juiste adres! Met onder andere onze samenwerkingspartner Energie van Hollandsche Bodem voeren wij een quick scan uit. We bespreken daarna jouw energiebesparing en collectieve kansen. Ook als je huurder bent van een pand biedt dit goede mogelijkheden. Je kunt ook zonder zelf te investeren duurzame energie opwekken in de vorm van lease of door verhuur van je dak of grond. Een nog duurzamere ondernemer zonder zelf te investeren!

Meld je aan op: www.groeneallianties-deliemers.nl/zon-op-je-dak

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.