Bereid je voor op Black Friday

11 oktober 2023 09:22

Bereid je voor op Black Friday

Wil jij ook profiteren van de wereldwijde sales boost die Black Friday geeft?

Vergroot je succes, start met een goede voorbereiding

Bereid je reclamecampagne grondig voor en bedenk hoe je jouw campagne onder de aandacht brengt bij jouw (potentiële) klanten. Ga jij voor offline marketing (zoals een flyer huis-aan-huis laten verspreiden), online promotie (zoals social media advertenties), of een combinatie van beide?

Lift mee op het Black Friday succes en zet kooplustige consumenten aan tot actie, veel van hen zullen de eerste kerstcadeaus al op deze dag kopen.

Naast de bizarre kortingen die Black Friday zo populair maken, is gevoel van urgentie wat de consumenten ertoe drijft om spontane aankopen te doen. Je kunt dat gevoel vergroten door bijvoorbeeld op bepaalde tijden, denk aan heel vroeg in de ochtend, hogere kortingen weg te geven dan later op de dag.

Denk jij bij het geven van hoge kortingen, waar blijft mijn winst? Het kan ook anders: in plaats van iets eraf te halen, kun je er iets bijdoen. Dan houd jij je winst en heeft de klant toch een ‘top deal’ gevoel. Dit kan bijvoorbeeld door gratis extra advies te geven, een rapportage of een gratis levering.

Spring eruit met opvallende aanbiedingen

Ga jij voor spectaculaire kortingen, maak dan een deal waar je niet omheen kunt! Het allerbelangrijkste voor een succesvolle campagne is dat je een aanbieding doet die bijna-niet-te-geloven is. De klant verwacht tijdens Black Friday een enorme stunt aanbieding, wees creatief en lok die klant naar jouw winkel. Verleid jouw klant tot een aankoop met een hoge korting. Zorg dat de klant bij jou koopt en daar super blijf van wordt.

Als jij je acties hebt bepaald, begin je met het communiceren ervan.

Opvallen, informeren en aanzetten tot actie

Een aantrekkelijke opgemaakte folder die huis-aan-huis door ons wordt verspreid zorgt gemakkelijk voor een groot bereik bij jouw doelgroep. Begin op tijd met het laten vormgeven hiervan aangezien het ontwerpen van een effectieve folder tijd en aandacht vergt. In dezelfde stijl als jouw folder ook online onder de aandacht? Wij regelen het!

Zowel grote winkelketens als kleinere winkels kunnen profiteren van deze dag en aanzienlijk meer omzet genereren.

Plan nu direct jouw campagne in op www.wijdverspreid.nl dan zorgen wij ervoor dat jouw folder uiterlijk 15 november in de brievenbus komt van jouw doelgroep.

Wil jij meer weten over hoe jij van Black Friday een succes maakt?
Neem contact met ons op: 085 - 486 32 48 of stuur je vraag per e-mail: info@wijdverspreid.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.