Belcellen op kantoor

23 maart 2022 14:20

Belcellen op kantoor

 

Belcellen op kantoor is de nieuwe trend op kantoren waar meerdere mensen samenwerken. Een belcel is een akoestisch belhokje met ruimte om met een laptop en telefoon te kunnen werken. Het is speciaal bedoeld om een online meeting te kunnen bijwonen of een telefoongesprek te kunnen voeren zonder overlast van aanwezigheid of geluid van anderen.

De behoefte aan een belcel op kantoor is ontstaan uit de trend van het open kantoor. Deze trend is ontstaan om ruimte en geld te besparen bij het inrichten van de kantoorruimte ten tijden van de bankencrisis. Akoestische belcellen zijn gemakkelijk in een open kantoor te plaatsen en bieden dezelfde privacy als een kantoor of vergaderruimte.

Akoestiek en ventilatie

Belcellen zijn nagenoeg geluiddicht. Een belcel is voorzien van hoogwaardig geluiddempend materiaal en geluidwerende folie op de glazen onderdelen. Om de luchtkwaliteit gezond te houden, wordt permanent verse lucht aangevoerd en ververst. Een belhokje is een ruimtebesparend, technologisch hoogstaand stukje overlegruimte in het open kantoor.

Vergadercabine

Voor het gebruik met meerdere personen zijn vergadercabines in verschillende groottes leverbaar, met een zit sta bureau en bureaustoel of een overlegruimte met tafel en banken. Ook zijn er vergadercabines van verschillende groottes leverbaar zonder inrichting. Hier kunnen vergadertafels en vergaderstoelen of een complete werkplek in geplaatst worden. Een akoestische werkplek of stilteruimte kan gewenst zijn als er in de kantoorruimte geen afgezonderde ruimte beschikbaar zijn.

Voordelen van belcellen op kantoor

  • Zonder verbouwing een afgezonderde privacy ruimte in een kantoorruimte
  • De akoestiek verbetert in de ruimte
  • Biedt de mogelijkheid om zonder afleiding te bellen of deel te nemen aan een online meeting
  • Kan ook gebruikt worden als stilteruimte
  • Meerdere uitvoeringen voor ieder doel leverbaar. Bekijk het assortiment belcellen van Pro Office

Bekijk het assortiment belcellen van Pro Office

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.