Beheer je telefoonnummers binnen Microsoft Teams in één handomdraai met CallGenius

10 januari 2024 09:06

Beheer je telefoonnummers binnen Microsoft Teams in één handomdraai met CallGenius

Toonaangevend Belgisch bedrijf, Hello.be, gespecialiseerd in innovatieve telecom met uitmuntende Microsoft 365 knowhow, lanceert met trots CallGenius internationaal. Een uniek product dat het beheer van telefoonnummers voor IT-beheerders vereenvoudigt. Deze geavanceerde tool is ontworpen om het beheer van telefoonnummers binnen Microsoft Teams te optimaliseren, waardoor IT-admins in één oogopslag een volledig overzicht krijgen van alle nummers en nummerblokken binnen hun organisatie.

Waar het beheer van Microsoft Teams ophoudt, gaat CallGenius verder

"De praktijk leert ons dat bedrijven die een paar honderd tot duizenden telefoonnummers moeten beheren binnen Microsoft Teams dit niet makkelijk binnen Teams zelf kunnen. Tot op heden is het een ontbrekende functionaliteit binnen Microsoft Teams. Wat maakt dat IT-beheerders manueel te werk moeten gaan om het in de mate van het mogelijke 'gemanaged' te krijgen. Maar alsnog staan ze voor een grote uitdaging en beschikken ze niet over real-time inzichten. Mind-blowing aangezien bellen met Teams wereldwijd ingeburgerd is. Net daarom hebben wij onze knowhow in CallGenius gestoken. Zo kunnen IT’ers afscheid nemen van alle manuele handelingen en volledig geautomatiseerd aan de slag gaan. Met andere woorden, afscheid nemen van het beheer in Excel sheets. " vertellen zaakvoeders Koen Van Loon en Peter Batenburg.

Efficiënt & nauwkeurig nummers beheren

CallGenius synchroniseert rechtstreeks met de Microsoft 365 tenant(s) van de organisatie. Hierdoor heeft de IT-administrator te allen tijde real-time data inzake alle gebruikers, telefoonnummers en nummerblokken binnen handbereik. En doordat ze het volledig kunnen configureren naar de noden van hun organisatie, kunnen ze nummers efficiënter én nauwkeuriger beheren.

De belangrijkste features in een notendop:

  • Overzichtelijk nummerbeheer: in één overzicht kunnen IT-beheerders alle losse nummers, nummerblokken en gebruikers beheren. Zo kunnen ze perfect opvolgen welke nummers al dan niet in gebruik zijn, aan welke gebruiker(s) een nummer gekoppeld is en zien welke nummerblokken bijna volzet zijn. Zo kunnen ze tijdig nieuwe nummerblokken met nummers aankopen én is het niet langer een huzarenstuk om een nummer vrij te geven, of toe te kennen aan een gebruiker.
  • Gepersonaliseerde tags voor filtering: beheerders kunnen eigen tags op nummer- en nummerblockniveau toekennen, op deze manier kunnen ze eigen views creëren. Denk hierbij aan tags met land- of regiocodes waardoor IT-admins supersnel nummers, nummerblokken kunnen beheren van vestigingen verspreid over diverse regio's of landen.
  • Eigen beheer: CallGenius kan volledig ingericht worden naar eigen noden, hierdoor kan het beheer van Microsoft Teams nummers gemakkelijk in eigen handen blijven.
  • Audit logging & restore: elke wijziging binnen de Microsoft 365 tenant(s) én CallGenius worden gelogd. Fouten maken is menselijk, een telefoonnummer of user kan zomaar per ongeluk gewist worden, maar is dankzij CallGenius ook in een paar muisklikken hersteld.
  • Gemakkelijk op te zetten: het is 100% compatibel met Microsoft Teams Calling Plans, Operator Connect & Direct Routing.
  • Multi-tenant beheer: beheerders kunnen met een paar muisklikken meerdere tenants toevoegen en binnen één interface alle gebruikers en nummers beheren.

De mogelijkheden inzake nummerbeheer voor Microsoft Teams zijn eindeloos dankzij CallGenius.

Meer weten? Surf naar callgenius.pro. Of ondervind zelf het gemak door een gratis trial aan te vragen.

Hoofdkantoor Hello - CallGenius
Rubensstraat 165/3 2300 Turnhout
Telefoon: +32 14 94 64 74
E-mail: info@callgenius.pro

CallGenius

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.