Bedrijven die kunnen helpen met verbouwen

27 maart 2024 14:28

Bedrijven die kunnen helpen met verbouwen

Er zijn genoeg redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun woning of pand te laten verbouwen. Het kan zijn dat de inrichting aangepast moet worden, er een nieuwe uitbouw geplaatst is of simpelweg een wens voor een vernieuwd interieur. Wat de reden ook is, u kunt dit vaak niet alleen. Welke bedrijven kunnen helpen als het gaat om verbouwen, en waarom?

Tegelleverancier

Als u een leeg pand heeft, dan zijn de kale wanden en vloeren het eerste wat opvalt. De keuze is vaak enorm en Sani Luxury is de aangewezen partij om u hierbij te assisteren. Met jarenlange ervaring kennen zij de vloertegels en wandtegels bij naam en weten zij waar ze het over hebben. Sani Luxury realiseert complete tegelwerken en is actief in de utiliteitsbouw, woningbouw, infra, mutatiewoningen, industrie en afbouwprojecten. Het fijne is dat zij u compleet kunnen ontzorgen. U krijgt advies op een manier dat u uitkomt (telefonisch, per mail, WhatsApp of chat).

Zij spannen zich maximaal in voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de beste prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze, stellen ze alles in het werk om klanten maximaal te laten slagen.

Aannemer

Bent u zelf niet zo handig met professioneel gereedschap, of laat u graag een professional het werk uit handen nemen? Dan is een aannemer niet zo verkeerd, een aannemer kan de fysieke verbouwing voor je uitvoeren en essentiële zaken regelen.

Interieurexpert

Voordat u een keuze maakt voor vloertegels of wandtegels, is het handig om na te denken over het totale plaatje. Hiervoor kunt u een interieuradviseur of interieurstylist in de arm nemen. Veel stylisten houden ook rekening met duurzaamheid, texturen en patronen. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er piekfijn uit komt te zien en dat werknemers een prettige werkomgeving hebben. Sani Luxury werkt graag samen met stylisten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
We komen graag met u in contact!

www.saniluxury.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.