Bedrijfskleding wassen: Schoon, schoner, schoonst

28 september 2022 08:47

Bedrijfskleding wassen: Schoon, schoner, schoonst

Hygiënisch wassen van bedrijfskleding

De voordelen van het dragen van bedrijfskleding zijn voor jou als ondernemer waarschijnlijk wel bekend. Je personeel is regelmatig aan het werk in de buitendienst en dankzij de kleding herkenbaar richting de klant. Zij zijn het visitekaartje van het bedrijf. Die herkenbaarheid is ook belangrijk om misverstanden te voorkomen. De professionaliteit van bedrijfskleding schept vertrouwen bij de klant. Hij raakt bekend met het bedrijfslogo en de gebruikte kleuren.

Voor de werknemer betekent goede werkkleding vooral veiligheid en gemak. Dit soort kleding moet voldoen aan de strengste eisen, specifiek voor de branche waarin het bedrijf opereert. Risico’s worden beperkt. En ook belangrijk: bedrijfskleding versterkt de band tussen de personeelsleden. Het team draagt daardoor bij aan een goede werksfeer.

Om de kwaliteit te blijven garanderen is het belangrijk dat de bedrijfskleding regelmatig grondig gewassen wordt. In plaats van zelf veel tijd te besteden aan het proberen te reinigen van de kleding, is het slimmer dit te laten doen door Elis, de autoriteit op het gebied van het hygiënisch reinigen van bedrijfskleding en alles wat er mee te maken heeft.

Tijd besparen door het wassen uit te besteden

Zoveel verschillende soorten bedrijfskleding, zoveel verschillende wasprocessen bij Elis. Zij beschikken over diverse schoonmaaklijnen. Kleding uit verschillende branches wordt hier vakkundig gereinigd. Dit soort faciliteiten heb je zelf niet. Je hebt daarbij ook geen tijd om al je bedrijfskleding te wassen. Zeker niet met 15+ werknemers in dienst.

Stel je je eens voor hoe je personeel thuis zelf de werkkleding wast. Eventuele scheuren en andere beschadigingen worden niet opgemerkt en zullen tijdens het wassen erger worden. Er worden verschillende machines en diverse wasmiddelen gebruikt. De één wast op 40 graden terwijl de ander liever op 60 graden de bedrijfskleding laat rondtollen in de trommel. Uiteindelijk ontstaat er kleurverschil, de uniformiteit verdwijnt en de juiste uitstraling van uw medewerkers vervaagt. Elis beschikt over een bedrijfskleding wasserij en voorkomt dit soort problemen! Controle op ontstane beschadigingen is standaard inbegrepen, voordat de kleding door de experts van Elis professioneel gereinigd wordt. Behoud van kwaliteit is daarmee gegarandeerd. Natuurlijk slijt kleding na verloop van tijd, dat is logisch. Maar het scheelt voor jou als ondernemer enorm in de kosten wanneer het moeten vervangen van de bedrijfskleding op de lange baan geschoven wordt, dankzij de reiniging door Elis.

Elis regelt het voor je

Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Van bedrijfskleding dat dienst doet in de voedselindustrie tot werkkleding dat in de garage de smeerput regelmatig ziet. En alles ertussenin. Elis kan het, doet het en heeft naam gemaakt. Tijdens het gehele wasproces staat milieuvriendelijkheid en duurzaamheid voorop. Waar u ook in het land werkzaam bent, Elis levert overal in Nederland. De service is uitstekend, je kunt je blijven concentreren op je kernactiviteiten. Dus maak het jezelf gemakkelijk, een kind kan de was doen. Bij wijze van spreken dan.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.