Amersfoortse bedrijven Increase en Slimster winnen samen 2 Dutch Search Awards

20 december 2021 15:44

Amersfoortse bedrijven Increase en Slimster winnen samen 2 Dutch Search Awards

Tijdens de uitreiking van de Dutch Search Awards 2021 heeft Increase met één case maar liefst twee awards in de wacht gesleept. Het gaat om de award voor Beste PPC B2B campagne en de award voor Beste gebruik van data. De uitreiking vond plaat in De Fabrique, een evenementenlocatie in Utrecht. Daar werden tijdens een fysieke bijeenkomst awards voor de beste bureaus, teams en campagnes uitgereikt.

“We zijn ontzettend trots en blij met deze awards die we samen met Slimster hebben gewonnen", aldus Martijn van Dijk van Increase, een digital marketing bureau. "De case met Slimster is het perfecte voorbeeld van een mooie samenwerking tussen bureau en klant. Dit is het resultaat van twee á drie jaar hecht samenwerken en blijven doorontwikkelen. Ook dat we voor het tweede jaar op rij bij de top 3 Beste Agencies horen maakt me enorm trots."

Zeer competitieve markten

Marco Schuurman van Slimster: “Wij begeven ons online in zeer competitieve markten. Door gewoon te beginnen én het iedere dag beter te willen doen kun je ver komen, dat blijkt maar weer. Deze no-nonsense mentaliteit typeert Increase en Slimster en maakt mij extra trots op het gehele team.” 

Awards voor Increase

Onafhankelijke juryleden hebben de winnaars bepaald tijdens de officiële prijsuitreiking. De volgende awards hebben we gewonnen tijdens deze knallende editie:

- 1e Beste PPC B2B campagne
- 1e Beste Gebruik van data
- 2e Beste PPC lokale campagne
- 3e Beste Agency (small)
- 3e Beste Advertising Consultant

Over de Dutch Search Awards

Het evenement van de Dutch Search Awards vond plaats in De Fabrique in Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende evenement zet excellente agencies in de digitale marketing branche in de spotlights. Cases in de categorieën Best of Search, Best of Digital, Software & Tooling, Bonus en Excellence worden beoordeeld en beloond. In verband met de Corona maatregelen mocht een beperkt aantal bezoekers (150) aanwezig zijn bij de uitreiking. Andere mensen konden via een livestream, die last-minute werd geregeld door de organisatie van DSA, vanuit huis of op kantoor meekijken. Dit was een groot succes, ook alle collega’s van Increase volgden de livestream.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.