Altijd succes met bedrukte pennen, het tijdloze relatiegeschenk

31 oktober 2022 08:57

Altijd succes met bedrukte pennen, het tijdloze relatiegeschenk

Overal wordt met bedrukte pennen gestrooid. Op een beurs, tijdens een vergadering, in een goodiebag, tijdens een event of zomaar. Afgezaagd dus om een pen als relatiegeschenk te geven of krijgen? Zeker niet. Bedrukte pennen, reclame pennen, blijven onverminderd populair. En terecht!

Wie schrijft die blijft. En zo is het maar net. Ook in ons digitale tijdperk neemt de pen een solide plek in ons leven in. Om even wat neer te krabbelen, of om juist uitgebreid ervoor te gaan zitten en in alle rust een goede, gestructureerde tekst te schrijven.

Pennen zijn in vele soorten en maten leverbaar. Ze komen altijd van pas; zijn van alle tijden.

Waarom zijn bedrukte pennen populaire relatiegeschenken?

1. Vergroot de naamsbekendheid. Reclame pennen deel je gemakkelijk uit en gaan snel van hand tot hand. Een pen wisselt gemiddeld maar liefst zeven keer van eigenaar en gaat langere tijd mee. Pennen bedrukken en uitdelen als relatiegeschenk is een slimme zet: je realiseert een groot bereik voor langere tijd.

2. Voor elk budget geschikt. Veel impact tegen een relatief kleine investering. Dat is wat je als bedrijf toch wilt? De bedrukte pen, het tijdloze relatiegeschenk, is geschikt voor alle marketingbudgetten, van groot tot klein. Bestel pennen al vanaf 10 cent per stuk.

3. Een praktisch cadeau waar iedereen wat aan heeft. Deel ze uit onder personeel, verspreid ze tijdens een congres of festival, aan klanten of prospects. Waar of aan wie je ze ook uitdeelt, pennen zijn klassiekers en vallen altijd in goede aarde. Iedereen schrijft immers!

4. Gemakkelijk te bedrukken. Pennen met een logo laten bedrukken is een fluitje van een cent. Binnen een paar muisklikken zie je hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Voeg in de offerte eenvoudig logo en/of bedrijfsnaam toe en eventuele andere wensen en voilà: de bestelling voor je gepersonaliseerde relatiegeschenk is geplaatst.

5. Altijd en overal bruikbaar. Ook al leven we in het digitale tijdperk, zonder pennen kunnen we niet. Even wat neerschrijven, een kattenbelletje op een post-it bijvoorbeeld. Of juist een prachtige handgeschreven brief waarin je al je zielenroerselen in je beste handschrift schrijft. Thuis, in de kroeg, op kantoor of tijdens een event, overal en altijd. Dus waar en wanneer je ook wil dat je promotiepen belandt, de pen is er op zijn plek.

6. Versterking van je bedrijfsimago. Basic pennen, elegante exemplaren, aluminium pennen, of juist van bamboe of karton? Pennen met een touch tip, biologisch afbreekbare eco pennen, anti bacteriële of klassieke houten pennen. Eco pennen met een huls van tarwestro en exclusieve exemplaren in een stijlvol doosje... En zo voort... Wil je uitstralen dat je exclusief bent, duurzaamheid hoog in het vaandel hebt of juist een prijsvechter bent? Sluit met je keus aan bij wat je wilt uitstralen.

7. De keuze is reuze. Struin online rond in het uitgebreide assortiment en stel een pen naar wens samen. De keuze is reuze! Je maakt je eigen unieke pen, voorzien van logo of bedrijfsnaam of iets ander toepasselijks. Maar ook de kleur van de behuizing en drukkleur kun je kiezen, zodat je de pen totaal naar je eigen hand kunt zetten. Kicken toch?

Interesse in nog meer relatiegeschenken? Kijk op Giftcampaign.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.