Alles voor een origineel bedrijfsuitje onder één dak!

25 mei 2022 09:00

Alles voor een origineel bedrijfsuitje onder één dak!

Op ruim 1400 vierkante meter vind je bij Kings & Queens Zutphen tal van activiteiten en spellen voor teambuilding en vermaak. Daarnaast is er een gezellig café en een ruim terras; ideaal om na de activiteiten lekker te borrelen of gezamenlijk te eten. Zo biedt Kings & Queens alles voor een compleet bedrijfsfeest onder één dak!

Activiteiten

Bij Kings & Queens vind je activiteiten voor alle leeftijden en voor kleine en grote gezelschappen. Er zijn bowlingbanen, pooltafels, dartbanen, tafeltennistafels en verschillende arcade games. Bovendien kunnen alle activiteiten met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je een afwisselend programma samenstellen waar iedereen plezier aan beleeft. Wakker de competitie aan en neem het tegen elkaar op tijdens een onderling toernooi van verschillende spellen. Aan het einde van de dag wijs je een ware kampioen aan!

Teambuilding

Op zoek naar een uitdagende teambuildingsactiviteit? Ook dan heeft Kings & Queens het antwoord! Escape games zijn dé ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Naast twee traditionele escaperooms heeft Kings & Queens een outdoor escape game, die geschikt is voor wel 200 spelers tegelijk! Tijdens City Quest neem je de escaperoom-ervaring mee naar buiten en ga je in teams op een spannende missie door het centrum van Zutphen. Onderweg moet je codes kraken en puzzels oplossen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Welk team weet de hoogste score te behalen?

Totaaluitje

Natuurlijk mogen een hapje en drankje niet ontbreken tijdens jullie uitje, teambuilding en gezelligheid gaan immers hand in hand! Kings & Queens kan voor elk gezelschap een arrangement op maat verzorgen: van een gezellige borrel tot een compleet buffet. Aan de hand van jullie wensen stellen zij het perfecte uitje samen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten!

Kortom, ben je op zoek naar een origineel uitje met leuke activiteiten in combinatie met goed eten en drinken en dat alles op één locatie? Dan ben je bij Kings & Queens aan het juiste adres! Op hun website vind je meer informatie. Naast de vestiging in Zutphen vind je Kings & Queens ook in Assen en Veenendaal (tip: op deze locaties hebben ze Prison Island, een perfecte activiteit voor personeelsuitjes!).

Kings & Queens Zutphen
Stationsplein 6
7201 ML Zutphen
www.kingsandqueens.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.