7 tips om het ultieme kerstpakket te selecteren

21 september 2023 13:36

7 tips om het ultieme kerstpakket te selecteren

Met de zomerse warmte nog vers in onze herinnering, lijkt het nog veel te vroeg om al na te denken over kerstpakketten. En toch is het nú de tijd om eindejaarsgeschenken te bestellen. De nieuwe collecties staan online en de keuze is nog reuze. We hebben daarom 7 onmisbare tips op een rij gezet om het perfecte kerstpakket te selecteren.

1. Ga voor een persoonlijk tintje

Het geheim van een origineel kerstpakket is niet zozeer de inhoud, maar vooral ook de gedachte erachter. Een kerstpakket wordt bijzonder door er een persoonlijk tintje aan toe te voegen. Of het nu een handgeschreven kaart is of een gepersonaliseerd cadeau; met een persoonlijk gebaar laat je zien dat je niet zomaar een geschenk geeft.

2.  Kies voor uniek en op maat gemaakt

Ieder bedrijf is anders. Maak je kerstpakketten daarom uniek door ze aan te passen aan je bedrijf. Kies een pakket in de kleuren van de huisstijl of zoek een pakket uit in een thema dat past bij jullie team of bedrijf. Wil je de inhoud helemaal zelf bepalen? Vanaf 24 gelijke stuks kun je ook zelf een kerstpakket samenstellen.

3. Ga voor een culinaire beleving

De decembermaand staat in het teken van gezellig tafelen en lekker borrelen. Kies daarom voor een kerstpakket dat een culinaire beleving biedt. Denk aan een foodpakket met Italiaanse lekkernijen, een mooie proeverij of een pakket met A-merken. Maar ook kerstpakketten met keukenaccessoires zijn een goede keus. Laat je collega’s genieten van de feestdagen door hun smaakpapillen te verwennen.

4. Stimuleer een welverdiende break

De kerstperiode draait niet alleen om eten, maar ook om relaxen en plezier hebben. Een kerstpakket dat helemaal in het teken staat van ontspanning is dus altijd een goede keus. En of je nou liever thuis blijft of juist een weekendje weg wilt: in de collectie van 2023 vind je kerstpakketten die alle ingrediënten bevatten om even lekker tijd voor jezelf te nemen.

5. Toon waardering voor het team

Wat is er mooier dan een kerstgeschenk dat de band tussen jou en je team versterkt. Kies daarom eens voor een kerstpakket dat het belang van samenwerken benadrukt en laat zien hoe waardevol de inzet van elk teamlid is. Er zijn diverse kerstpakketten die het teamgevoel benadrukken en waardering uiten voor de harde werkers. Op de productverpakkingen staan teksten als ‘Jij maakt het verschil’ en ‘Samen kom je verder’.  

6. Denk aan het milieu

Bedrijven kiezen steeds vaker voor duurzame en milieuvriendelijke opties voor kerstpakketten. Dit jaar zien we bij de kerstgeschenken daarom meer herbruikbare verpakkingen, biologische en fairtrade producten, en kerstpakketten die aansluiten bij een groenere levensstijl. Met een duurzaam kerstpakket kun je laten zien dat je geeft om de planeet en om toekomstige generaties.

7. Voeg een vleugje luxe toe

Met een vleugje luxe in een kerstpakket laat je de ontvangers weten dat je alleen het beste voor ze wilt. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten met een mooie fles bubbels of exclusieve accessoires. In de categorie Luxe kerstpakketten vind je de mooiste en meest uitgebreide kerstpakketten van 2023.

KORTING voor de snelle besteller

Hebben wij je geholpen om snel een keuze te maken? Dat komt goed uit! Bestel voor 10-10-2023 op origineel-kerstpakket.nl en krijg 5% korting met de code ONBL5.

Origineel Kerstpakket maakt onderdeel uit van De Witte Raaf uit Ermelo. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét adres voor relatiegeschenken, sport- en bedrijfskleding en kerstpakketten. Kijk op origineel-kerstpakket.nl, dewitteraafermelo.nl, of mail naar info@dewitteraafermelo.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.