5 make-up producten die je als vrouwelijke ondernemer moet hebben!

3 september 2023 10:40

5 make-up producten die je als vrouwelijke ondernemer moet hebben!

Als vrouwelijke ondernemer is het belangrijk er goed verzorgd uit te zien. Je moet niet te veel make-up gebruiken, maar het moet er allemaal wel mooi en verzorgd uit zien. Welke producten mogen er op jouw toilettafel niet ontbreken? Ik vertel je er alles over!

Huidverzorging

Uiteraard is huidverzorging zoals het reinigen en het verzorgen van je huid het aller belangrijkste van een mooie verzorgde huid. Op een mooie verzorgde huid, kun je ook beter een mooie make-up aanbrengen. Ik ga je hier niet vertellen welke stappen je allemaal moet doen om een mooie make-up aan te brengen als vrouwelijke ondernemer, daarvoor kun je beter deze blog lezen. Ik ga je hier vertellen welke producten echt niet mogen ontbreken op jouw toilettafel.

  1. BB cream met SPF

Een BB cream is echt een magisch product dat niet mag ontbreken in jouw huidverzorgingsproducten. Of je nu wel of niet gewend bent om make-up te gebruiken, dit is een ideaal product voor iedere ondernemende vrouw, want je ziet er direct beter uit. Het verdoezelt de oneffenheden in je gezicht, maar geeft geen foundation effect. Het blijft heel natuurlijk. Dus als je normaal veel foundation gebruikt, dan is dit een veel natuurlijkere oplossing. En ben je geen make-up gewend, dan voelt dit  niet als make-up, maar het maakt je  huid wel egaler.

De SPF is ook erg belangrijk! Het voordeel van de SPF in de BB cream is dat je huid ook direct beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon. De zon is heerlijk, maar helaas ook de grootste boosdoener van huidveroudering en huidkanker. Kies dus altijd een BB Cream met een SPF.

  1. Wenkbrauwpoeder

Je wenkbrauwen laten je gezicht spreken. Als jij dus te lichte wenkbrauwen hebt, dan straal je niet uit wat je als vrouwelijke ondernemer wilt uitstralen. Je wenkbrauwen hoeven uiteraard niet te knallen, maar wel een beetje naar voren komen. Kies dus altijd een kleur die  gelijk is aan je haarkleur of max 1-2 tinten donkerder is. Bij blond haar kies je bijvoorbeeld voor ash blond kleurige wenkbrauwpoeder.

  1. Mascara

Mascara mag echt niet ontbreken in jouw make-up assortiment. Mascara laat je ogen spreken. Of je nu wel of niet kies voor verdere oogmake-up, een mascara laat je ogen stralen! Je hebt mascara’s voor vollere wimpers en mascara’s voor langere wimpers. Kies er een die het beste bij jouw wimpers past!

  1. Rode lipstick

Als vrouwelijke ondernemer moet je geregeld heel netjes voor de dag komen. Hoe mooi is het dan om in nette kleding te lopen, met nette make-up en als klapper mooie rode lippen. Als je de rest van je make-up rustig houdt, staat dit echt heel chic! Super mooi als je ook mooie rode gelakte nagels hebt.

  1. Nagellak / Striplac

Je handen en nagels zijn je visitekaartje als vrouwelijke ondernemer. Het is dus erg mooi als je je nagels hebt gelakt. Je kan kiezen voor gewone nagellak, maar ook voor Striplac. Striplac is een soort gellac, maar dan zonder de schadelijke effecten van gewone gellak. Striplac moet je wel uitharden in de lamp, maar verwijder je als vliesje, waardoor je nagels veel minder beschadigen. Verder blijft het minimaal 10-12 dagen mooi zitten en dat is natuurlijk ideaal als vrouwelijke ondernemer aangezien je het waarschijnlijk druk genoeg hebt met je bedrijf!

Wil je meer weten over een van deze producten? Neem dan contact op met Viva Donna!

Naar alle berichten van Viva Donna terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.