040 Congress & Events - Beste XXL locatie van Noord-Brabant

3 september 2021 11:00

040 Congress & Events - Beste XXL locatie van Noord-Brabant

Hoera! 040 Congress & Events heeft de Provincie Award in de categorie XXL-locatie van de provincie Noord-Brabant gewonnen.

Wij zijn trots op dit mooie resultaat en blijven natuurlijk onze uiterste best doen om uw meetings en events op een geweldige manier vorm te geven. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, trainingvergaderingfeestbruiloft of diner, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn onbegrensd!

040 Congress & Events is een 5 vergaderhamer-accommodatie en behoort hiermee tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Bij 040 Congress & Events kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 2500 personen.

Bovendien heeft 040 Congress & Events de meest perfect ligging die u zich maar kan bedenken; direct gelegen aan de uitvalswegen (A2, A67, N2) en op 15 minuten rijden van Eindhoven Airport. Ook bent u binnen 10 minuten in het Centrum van Eindhoven of bij Eindhoven Centraal Station (NS), waar u een directe treinverbinding heeft met Schiphol Airport. Daarnaast parkeert u als gast van 040 Congress & Events altijd gratis.

Door de goede bereikbaarheid, inspirerende omgeving en onbegrensde mogelijkheden is 040 Congress & Events dé ideale locatie voor uw volgende event!

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.hoteleindhoven.nl/meetings-events

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.