Gepubliceerd op 15 juni 2020

Veilig vergaderen tot 1,5 m afstand!

Goed nieuws, we zijn weer open en dé plek waar je naar Toe-Kan! Graag adviseren wij u hoe u een veilige en vertrouwde bijeenkomst “Corona-proof” kunt organiseren.

Vanaf 1 juni 2020 mogen we weer open, uiteraard met in achtneming van de richtlijnen vanuit het RIVM. Uiteraard hebben wij deze kans met beide handen gegrepen en denken wij, binnen de gestelde beroepskaders, graag out of the box om van uw vergadering, evenement of feest een bijzondere ontmoetingen te maken.

Na maanden van onzekerheid is Nederland druk bezig met de aanpassingen voor de 1,5 meter samenleving. Nieuwe richtlijnen en regels dwingen ons tot creatief denken en afstand houden. We staan voor een aantal uitdagingen, hoe gaan we bij Hotel Breda Princeville om met de nieuwe sociale normen. We willen onze gasten graag weer ontvangen met een vertrouwde glimlach, maar doen dat uiteraard op een veilige manier.

Combineer een fysieke bijeenkomst van een klein gezelschap met een livestream waarmee je het aantal participanten aan jouw evenement flink vergroot. Zelfs een online beursvloer, -subsessies en een digitaal netwerkcafé zijn eventuele mogelijkheden.

Echt vooruitstreven? Laat je online gasten dan live (video)bellen met de spreker. Een digitaal event was nog nooit zo interactief! Wij voorzien de laatste nieuwe technologie voor u zodat uw vergaderingen nog deskundiger en eigentijds zijn.

Hotel Breda Princeville beschikt over 24 zalen met verschillende faciliteiten en afmetingen. Ons team is er helemaal klaar voor om al uw afspraken en meetings zo prettig mogelijk te maken. Het is momenteel ook mogelijk om een combinatie arrangement met vergaderfaciliteiten en overnachting af te nemen zodat er een hele dag een zaal voorzien is met lunch, diner en nadien een overnachting.

Ons best verkochte vergaderarrangement exclusief zaalhuur is het 8-uurs pakket met uitgebreid lunchbuffet, flipover,  frisdranken en onbeperkt koffie, thee en ijswater. Onze buffetten zijn momenteel aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM maar u kunt eventueel ook kiezen voor een werklunch geserveerd in de zaal. Afgelopen maanden zijn wij druk geweest met het aanpassen van onze zalen en hebben wij voor u in iedere zaal een Smartboard geplaatst.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor uw meeting of wenst u een gepersonaliseerd event? Neem dan direct contact met ons op of geef je op voor de nieuwsbrief. Mails omtrent vergaderingen mogen naar sales@princeville.valk.com

Hotel Breda Princeville

Princenhagelaan 5
4813 DA Breda
Tel. +31 76 522 60 55
Email receptie@princeville.valk.com
www.hotelprinceville.nl

Onze partners