Gepubliceerd op 3 juli 2018

Uw nieuwsbrief? Boeien!

Hoeveel nieuwsbrieven ontvangt u per week? En hoeveel daarvan leest u echt? Ga eens na waarom u bepaalde nieuwbrieven wel leest en andere niet. Simpel, ze boeien u of ze boeien u niet.

Nieuwsbrieven. Ze hebben voor een belangrijk deel de plek van de gedrukte media ingenomen. Via de nieuwsbrief communiceer je snel en gericht. Bijkomend voordeel: de digitale nieuwsbrief spaart kosten. Dus is het een probaat middel om contact te houden met klanten en zakelijke relaties.

Nieuws

Hoe maak je je nieuwsbrief boeiend? De naam zegt het al: een nieuwsbrief brengt nieuws. Nieuws waarvan de afzender vindt dat jij dat moet weten. Omdat het van belang is voor je, omdat je er je voordeel mee kunt doen. En niet één keer, maar telkens opnieuw.

Goed verwoord

Dus moet de nieuwsbrief goede inhoud (content) hebben. De boodschap moet kort, bondig en goed verwoord zijn. En juist verpakt. Inhoud en vorm horen bij elkaar, versterken elkaar. Wil je de aandacht van je lezers? Zorg dan dat beide kloppen.

Succes

Creativiteit is vereist en als dat niet je core business is dan huur je die in. Beter dan denken: ik kan toch zelf wel een stukje schrijven? Dat zal best, maar boeiend schrijven over dingen die je zelf vaak niet als nieuws ervaart, is niet makkelijk. Vergeefse moeite. Juist de buitenstaander ziet wat interessant is voor de lezer. Succes verzekerd.

Vooral nu Smart Business Publishers u de mogelijkheid biedt uw nieuwsbrief als belangrijk onderdeel van uw e-mailmarketingmix in te zetten. Het enige dat u nodig hebt, is goede content. Van Zandvoort Communicatie heeft daar ruime ervaring mee. Proef op de som? Bel of mail ons. Vandaag nog. En laat uw nieuwsbrief boeien.

rene@vzc.nu
0654278286

Onze partners