Gepubliceerd op 17 juli 2017

SECOND OPINION

Profleds LimburgLedverlichting is hot, steeds meer bedrijven kiezen voor de verduurzaming van hun onderneming door Led verlichting toe te passen in hun nieuwbouwprojecten of hun bestaande installatie te upgraden.

Maar lang niet alle bedrijven wagen de stap. Waarom? Wij vroegen een vijftigtal bedrijven wat hun ervan weerhield om vandaag over te stappen op ledverlichting. Er werden diverse redenen aangevoerd. En daar waar je zou verwachten dat men de investering niet kon of wilde doen omdat het niet in het budget paste was de meest genoemde reden verrassend anders.

Vertrouwen
De aarzeling om over te stappen is niet gevoed door een gebrek aan investeringskapitaal maar uit een gebrek aan vertrouwen.

Toen we dieper in gingen op dit gebrek aan vertrouwen bleek dit gebaseerd op de enorme hoeveelheid tegenstrijdige adviezen en informatie waarmee ondernemers bestookt worden.

Zo is de huisinstallateur sceptisch omdat hij zich niet in dit nieuwe licht wil verdiepen, het internet staat vol met broodje aap verhalen en de “ledcowboy’s” tuimelen over elkaar om offertes te mogen maken en gouden bergen te beloven… Na het tiende telefonische verzoek van een vriendelijke verkoper of je interesse hebt om “geld te verdienen met ledverlichting”  haakt de ondernemer af.

Begrijpelijk, maar wel zonde. Want nog steeds is de tegelwijsheid; “Hetgeen je niet uitgeeft hoef je ook niet te verdienen” een onomstotelijk feit. En voor elke euro die je niet uitgeeft aan elektriciteit hoef je er drie minder om te zetten…

Vandaar dat Profleds nu een service biedt welke de sceptische ondernemer helpt om wat meer duidelijkheid te scheppen, zodat ook hij opnieuw open staat voor verduurzaming van zijn bedrijf.

Toetsing
Onder de noemer “Second opinion” biedt Profleds ondernemers de mogelijkheid om hun gevraagde en ongevraagde offertes aan te bieden voor een toetsing op basis van kwaliteit en prijsstelling. De offertes mogen met en zonder prijzen of herkomst aangeboden worden. Het enige wat Profleds interesseert zijn de specificaties van de aangeboden verlichting en een overzicht van de bestaande verlichting welke door de aangeboden ledverlichting vervangen gaat worden.

Zo kunnen we toetsen of de aangeboden armaturen voldoen aan de gestelde eisen, of ze genoeg licht uitstralen om uw bestaande lampen te vervangen, of er voor u subsidiemogelijkheden zijn en welke prijs u zou moeten betalen. Zo kunt u aan de hand van een eerlijk advies een wel overwogen besluit nemen.

Is ons advies objectief? Ja. Is het belangeloos? Nee, want als u een te dure aanbieding heeft gekregen of u verkeerde armaturen zijn aangeboden dan heeft Profleds voor u de kwaliteit die u zoekt tegen de prijs die u wilt betalen. De keuze is dan aan u, maar een ding kunnen wij u garanderen, ons advies zal 100% eerlijk zijn.

Stuur uw aanbiedingen en vragen geheel vrijblijvend naar info@profleds.nl en binnen een paar dagen weet u of uw offertes bruikbaar zijn en of ook uw bedrijf de stap naar ledverlichting zou kunnen maken. Meer dan driehonderd bedrijven gingen u al voor.

www.profleds.nl

Onze partners