Gepubliceerd op 20 februari 2018

Beloon je personeel op een fiscaal vriendelijke manier

Goed personeel vinden blijkt een steeds grotere uitdaging, zeker nu de crisis voorbij lijkt. Maar eenmaal de juiste man of vrouw gevonden, hoe bind je hem of haar dan aan je organisatie? Het geven van vertrouwen, loyaal zijn, het welkom gevoel geven en vasthouden aan je missie en visie zijn mooie middelen om te binden.

Maar ook goede arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard van belang. Hierin zien we in de markt, dat naast het salaris, de auto van de zaak als secundaire arbeidsvoorwaarde steeds belangrijker wordt. Ofwel vraagt je werknemer zelf of je een zaakwagenregeling hebt, danwel kun je hem een auto van de zaak aanbieden. Door het bieden van een auto van de zaak, maak je niet alleen een loyaal gebaar naar je werknemer, maar het geeft meer voordelen. Je werknemer rijdt in een nieuwe, veilige en  representatieve auto zodat je de medewerker met een gerust hart de weg op kunt sturen. Je kunt ook met je medewerker overeenkomen om er bedrijfsbelettering op te plaatsen, zodat je een rijdend reclamemiddel hebt.

Daarnaast rijdt de werknemer een nieuwe auto met relatief lage kosten, want voor het vaste bedrag aan bijtelling kan hij of zij zelf geen nieuwe auto rijden. Dit maakt de auto van de zaak een mooi middel om personeel aan je te binden. Een win – win situatie:  jij als werkgever blij en je werknemer blij. Er komen heel wat zaken kijken bij het aanbieden vaneen auto van de zaak. Als mobiliteitsexpert van Limburg, kunnen wij van Euregio Autolease je hierbij helpen. Wij bieden namelijk maatwerk in alle vormen van autolease en ontzorgen je van a tot z.

Wie zijn wij?

Euregio Autolease verzorgt al meer dan 22 jaar leaseauto’s voor ondernemers in Limburg. Vanuit Beek bedient ons team deze mooie provincie van leaseadvies en mobiliteitsoplossingen. Onze medewerkers kennen het ondernemersklimaat in Limburg en weten wat er speelt voor jou als ondernemer. Door het persoonlijke contact met onze klanten hebben wij een goed inzicht in hun wensen en mobiliteitsbehoeftes.

Als lokale dienstverlener staan wij dicht bij onze klanten. Wij bieden jou een compleet dienstenpakket dat aansluit op uw eisen en mobiliteitsbehoefte. Je zult ervaren dat wij garant staan voor een op maat gesneden en scherp gecalculeerde lease offerte. Iedere leaserijder kan met elk automerk bij Euregio Autolease terecht.

Maatwerk

Indien je een medewerker van een lease-auto wilt voorzien, kan dit op verschillende manieren. Zo bieden we een aantrekkelijk financial lease product aan waarbij het aankoopbedrag of een deel daarvan wordt gefinancierd. Gedurende de looptijd kun je te allen tijde algeheel aflossen, zonder verdere kosten. Optimaal flexibel dus. De overige kosten van de auto voldoe je zelf.

Wil je echter helemaal ontzorgt worden en voor een vast maandbedrag een auto leasen zonder zelf met de overige kosten bezig te zijn? Dan bieden we de operational lease variant aan. Dergelijke contracten hebben meestal een looptijd van 36, 48 of 60 maanden.

Maar wat nu als je niet helemaal zeker bent of je medewerker wel voldoet en hij of zij niet zo lang in dienst blijft? Daar hebben we flexibele oplossingen voor. Zo bieden we bij diverse auto’s waarbij het mogelijk is om vanaf een jaar de auto kosteloos in te leveren. Het voordeel: Wel het lagere tarief van een langere looptijd en tegelijkertijd de flexibiliteit om kort te kunnen leasen!

Heb je een tijdelijke medewerker of iemand in de proeftijd? Dan hebben we zelf een vloot aan auto’s beschikbaar voor shortlease. Ook hier lease je bij ons tegen een vast aantrekkelijk maandbedrag een auto die je dagelijks kunt opzeggen.

Door onze ligging in Beek, Zuid-Limburg, zijn we altijd dichtbij voor vragen, opstellen van een wagenparkregeling en bespreken van wensen en mogelijkheden. En omdat we onze organisatie slim hebben ingericht, altijd tegen een aantrekkelijk tarief en tegen de beste voorwaarden. Wij houden namelijk niet van kleine lettertjes. Wel van eerlijk zakendoen. En zoals jij je met je medewerker wilt binden, zo binden wij op deze wijze onze klanten. Voor een vrijblijvend gesprek naar de mogelijkheden, kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

www.euregio-autolease.nl/

Onze partners