Gepubliceerd op 26 mei 2020

De beste VPN services voor bedrijven

De beste VPN services voor bedrijven voldoen natuurlijk vooral aan de eisen die de bedrijven stellen. Veel bedrijven hebben personeel in dienst dat op locatie werkt, bijvoorbeeld thuis, op een flexplek of onderweg. Het is voor deze ondernemingen natuurlijk heel belangrijk dat deze medewerkers vanaf een externe locatie veilig in kunnen loggen op de software van het bedrijf. Gevoelige informatie moet optimaal beschermd worden. Zo zijn er uiteraard nog een aantal belangrijke zaken waaraan een VPN moet voldoen om zich te mogen rekenen tot de beste VPN services voor bedrijven.

Welke bedrijven zoeken naar de beste VPN services?

In de basis mogen we voorop stellen dat een VPN service eigenlijk voor elk bedrijf, groot en klein, belangrijk is. Toch, in het bijzonder is een goede VPN service belangrijk voor bedrijven die medewerkers in dienst hebben die werken vanaf een locatie buiten het bedrijfspand. Hierdoor maken deze medewerkers geen direct gebruik van het bedrijfsnetwerk, maar bijvoorbeeld van de eigen Wifi of een openbare verbinding. Daarnaast zijn het ook vooral de ondernemingen die internationaal handelen die zoeken naar de beste VPN services voor bedrijven. 

Waar voldoen de beste VPN services voor bedrijven aan?

Ieder bedrijf stelt natuurlijk andere, specifieke eisen aan een VPN service. Er zijn zeker een aantal zaken waar de beste VPN services voor bedrijven allemaal aan voldoen. Zo zorgen zij voor een optimale veiligheid van de verbinding en maken zij het mogelijk voor medewerkers om gebruik te maken van Dedicated IP, ofwel hetzelfde, specifieke IP-adres. De beste VPN services zorgen ervoor dat medewerkers, die in kunnen loggen op de bedrijfscloud, makkelijk kunnen worden toegevoegd en ook eenvoudig kunnen verwijderd wanneer zij uit dienst gaan. Voor veel bedrijven is het vanzelfsprekend belangrijk dat de klantenservice van de VPN aanbieder snel en goed bereikbaar is. De beste VPN services voor bedrijven zorgen voor direct persoonlijk contact met een ervaren medewerker wanneer dit nodig is. 

Welke zakelijke VPN services zijn het best?

Bij het zoeken naar de beste VPN services voor bedrijven is het vooral heel belangrijk om goed te kijken naar welke provider bij je past. Hierbij let je onder meer op de veiligheid, de privacy, de algemene voorwaarden, de snelheid en natuurlijk de prijs. Meerdere VPN providers zijn getest, door meerdere onafhankelijke partijen, en hierbij zien we toch een aantal providers hoog scoren. Zo is Perimeter 81 een goede aanbieder, die onder meer Enterprise pakketten heeft voor grote ondernemingen en Business pakketten voor kleinere ondernemingen. NordVPN scoort ook heel hoog onder de bedrijven, vooral omdat er een prioriteits-support wordt gerealiseerd die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Daarnaast is Dedicated IP bij NordVPN mogelijk. Doe je als ondernemen vooral veel zaken op internationaal niveau? Dan is VyprVPN ook nog het overwegen waard. Deze partij heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in internationaal verkeer.

De beste VPN services voor jou

Wanneer je op zoek gaat naar een goede, betrouwbare VPN service, dan is het vooral belangrijk om goed te kijken wat bij jou en je bedrijf past. Wat heb je nodig en waar hecht je minder waarde aan? Vergelijk de verschillende mogelijkheden op alle relevante vlakken met elkaar en zo vind je altijd de beste VPN services voor jouw bedrijf. 

Onze partners