Gepubliceerd op 3 maart 2021

Een nieuwe vloer met je creditcard betalen, is het mogelijk?

De mogelijkheden die een creditcard allemaal verschaft zijn groot en is het ook natuurlijk de betaalwijze bij uitstek om online spullen mee aan te schaffen. Ook een nieuwe vloer natuurlijk, maar gaat er natuurlijk ook wat werk aan vooraf. Zo een nieuwe vloer vraagt om een nogal grote investering en zal er niet bepaald licht mee omgesprongen moeten worden. Het groot aantal mogelijkheden maakt het gelijk mogelijk om zeker een vloer te vinden die goed aansluit op de smaak.

Laat je flink inspireren

Een nieuwe vloer geeft elke ruimte waar het gelegd wordt, een totaal andere uitstraling en biedt het ook de kans om leuke combinaties te maken met de rest van het huis. Niet alleen het interieur is daarbij van groot belang, maar ook de kleuren van de wanden en het plafond. Zo een vloer zal anders aanvoelen aan de hand van het materiaal waarmee het vervaardigd is. Een tegelvloer oogt lekker sjiek en is ook nog eenvoudig in het onderhoudt, maar krijg je er in de winter wel koude voetjes van. Een middenweg wordt gevormd door vloeren van pvc. Die laten zich net als laminaten vloeren leggen en zijn ze ook nog bestand tegen overmatige slijtage door het dagelijks gebruik. De prijzen pvc vloer zijn net als voor de overige vloersoorten, ook gewoon online op te vragen.

Ga je voor een vloer compleet met opzet?

Een vloer aanschaffen is natuurlijk maar de eerste stap en komt daarna wellicht het zwaarste werk: het plaatsen ervan. Denk maar aan het verwijderen van al het meubilair, het lawaai en stofoverlast, het zijn allemaal zaken die voor het nodig ongerief zullen zorgen. Met een goede planning en het in handen nemen van een professional, kan het ongerief echter beperkt worden. Ook naar de kosten dient er gekeken te worden. Leg alle offertes eens naast elkaar en is belangrijk om niet alleen maar naar het eindbedrag te kijken, maar de wijze waarop het opgebouwd is. Hoe lang gaat alles duren? Dat hoort zeker in het plaatje van het ongerief beperken. Na afloop van de werkzaamheden met een credit card betalen is ook nog handig, zeker wanneer je nog niet over het benodigd bedrag beschikt en je dus met krediet kan betalen.

De financiële ruimte die zo een creditcard biedt bij het kopen van een nieuwe vloer, biedt een geruststelling en kan je soms ook nog genieten van kortingen. Let op de duurzaamheid van de vloer en de mogelijkheden met betrekking tot de toekomstige inrichting van het huis.

Onze partners