Gepubliceerd op 8 juli 2020

Tafels over? Gebruik Het Laatste Tafeltje!

Als restaurant is het niet altijd makkelijk om de zaak helemaal vol te krijgen. Er blijven altijd wel wat tafels leeg. Niet elk restaurant heeft een toplocatie of een grote naamsbekendheid.

Hierdoor is het lastig om alle tafeltjes élke dag gevuld te krijgen. Om restaurants te helpen deze plekken te vullen is er het platform: Het Laatste Tafeltje! Door een samenwerking aan te gaan met Het Laatste Tafeltje is het mogelijk om die laatste plekjes toch gevuld te krijgen.

Wat voor platform is het?

Het Laatste Tafeltje is een app en website met een groot culinair publiek. Op dit platform zoeken dagelijks zo’n 13.000 bezoekers naar de beste diner- of lunchdeals in hun regio. Binnen de app of website wordt er altijd gezocht op locatie om hun de beste deals in hun regio te bieden. Natuurlijk kunnen ze ook een andere regio selecteren dan waar ze zich in bevinden. Ideaal voor het plannen van een dagje uit! Naast wat voor maaltijd ze zoeken, kunnen ze zelfs zoeken op een soort cuisine zoals Japans of Mexicaans. De app van Het Laatste Tafeltje is maar liefst 70.000 keer gedownload en is actief door heel Nederland. Daarnaast heeft Het Laatste Tafeltje ook 50.000 volgers op Facebook waar bezoekers de nieuwste deals volgen.

Naast de app en website is het ook mogelijk om zichtbaarheid te krijgen op Facebook via winacties. Daarnaast is er ook een nieuwsbrief die wekelijks verstuurd wordt naar ruim 15.000 gebruikers en is er de mogelijkheid om jouw aanbiedingen op billboards te plaatsen in jouw regio.

Voordelen van een samenwerking met HLT

Profiteer van veel voordelen door Het Laatste Tafeltje te gebruiken. Je kunt bij Het Laatste Tafeltje eenvoudig jouw aanbieding instellen en hoeveel tafels je nog moet vullen. Door het grote bereik van Het Laatste Tafeltje krijgt jouw restaurant meteen veel zichtbaarheid. Bezoekers kunnen meteen jouw aanbieding zien en hoeveel plekken er beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om groepdeals aan te bieden of een langlopende deal.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf in te stellen welke dagen je de aanbieding wilt inzetten en voor hoe lang. Bij Het Laatste Tafeltje heb je ook géén minimale kortingspercentage en kun je dus zélf bepalen hoeveel korting je wilt geven. Ondanks het aanmelden geen tafels kunnen krijgen? Geen zorgen. Als jij geen tafels krijgt via ons, dan hoef je ook niet te betalen. Het Laatste Tafeltje is een platform dat écht werkt voor ondernemers en restaurants!

Hoe kun je aanmelden?

Wil je dat jouw restaurant ook profiteert van deze voordelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Je kunt ons ook bellen, Whatsappen, mailen of ons aanmeldformulier gebruiken.

Onze partners