Gepubliceerd op 25 september 2019

Spotcap, online bedrijfsfinancier voor ondernemers

Spotcap is opgericht vanuit een ondernemersgeest, expertise in financiële dienstverlening en met een duidelijk doel: ondernemers in staat stellen om op eenvoudige wijze zakelijke financiering aan te vragen om continuïteit van het bedrijf te behouden of groei te realiseren. We hebben ervaring in de financiële sector opgedaan en technologie gebouwd die slim, snel en accuraat is. Onze kredietanalyse verloopt op vlotte wijze, zodat ons team binnen een werkdag bij jou terug kan komen.

Groeifinanciering

Ondernemers komen bij ons omdat ze verder willen groeien met hun bedrijf of juist hun continuïteit willen behouden. Veelal gaat het hierbij om kortetermijninvesteringen zoals het inkopen van voorraad, het financieren van een groot project of het aannemen van extra personeel. Hoe groot of klein de visie van onze klanten ook is: wij zijn er om te helpen deze te verwezenlijken.

Stel, je hebt een gevestigde onderneming en je bent klaar voor de volgende stap. Je weet dat je wil investeren in groei, alleen hoe financier je dit? De volgende stap nemen met jouw bedrijf komt altijd met een uitdaging. Eén van onze klanten is bijvoorbeeld klein begonnen met zijn eigen kledingmerk, maar wil graag uitbreiden. Hij heeft de mogelijkheid, het team, de visie… maar onvoldoende financiële middelen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Zakelijk krediet

Wij verstrekken zakelijk krediet van € 10.000 tot € 350.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Op eenvoudige wijze kan een kredietaanvraag online ingediend worden. Een aanvraag indienen kan in ongeveer 20 minuten en is geheel kosteloos. Complete aanvragen worden binnen één werkdag door ons beoordeeld. Bij goedkeuring heb jij direct toegang tot jouw krediet. Wij gaan kosteloos en vrijblijvend te werk tot aan de eerste opname. Vanaf dan wordt er een eenmalige afsluitprovisie gevraagd plus de maandelijkse rente en aflossing.

Bij Spotcap bieden wij tevens verschillende flexibele mogelijkheden gedurende de looptijd van jouw krediet. Zo kan het krediet in gedeelten of als geheel worden opgenomen. Na één maand van de looptijd is er de mogelijkheid boetevrij vervroegd af te lossen of eventueel het kredietbedrag te verhogen of verlengen. Met technologie, kennis en expertise, streven wij ernaar om het ondernemers zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken om te ondernemen.

Spotcap
Sarphatikade 14
1017 WV Amsterdam

Onze partners