Gepubliceerd op 2 januari 2020

Schoenen met lichtjes kopen bij ledschoenen.nl

Hoe vet is het als je een stap zet, springt of stampt, en de gele, groene, blauwe en paarse lichtjes in jouw schoenen beginnen te knipperen? Zet ze in de discostand of in een stand die jij gaaf vindt!

Onze schoenen met lichtjes hebben ingebouwde LED-verlichting die oplichten als je stampt, springt of zelfs loopt. De ledschoenen van ledschoenen.nl zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Ze zijn niet alleen vet om te zien, ze zitten ook nog eens supercomfortabel! In welke kleur wil jij jouw schoenen met lichtjes? Gouden Led schoenen, witte ledschoenen of zwarte ledschoenen kopen? Het kan bij Ledschoenen.nl!

Meer dan schoenen met lichtjes

Wist je dat je bij ledschoenen.nl zelfs ledbrillen kunt kopen? Deze stoere brillen passen supergoed bij jouw nieuwe ledschoenen, en ze zijn nu zelfs in de aanbieding. En om jouw outfit helemaal compleet te maken, bestel je de vette ledveters.

Hoe werken de schoenen met lichtjes?

De  schoenen met lichtjes van ledschoenen.nl worden geleverd met een USB-lader om beide schoenen tegelijkertijd op te laden. Wanneer de schoenen met lichtjes volledig zijn opgeladen, gaan ze tot wel 8 uur mee!

Wist je dat onze schoenen met lichtjes waterdicht zijn? Je kunt jouw nieuwe schoenen met lichtjes dus gewoon dragen als het regent.

Onze schoenen met lichtjes zijn:

Comfortabel én uniek
Eenvoudig op te laden
In veel kleuren beschikbaar, de schoen zelf, maar de lichtjes ook!
Leuk om te krijgen, maar misschien nog wel leuker om te geven
Te combineren met een ledbril en zelfs ledveters!

Als je jouw paar schoenen met lichtjes vandaag vóór 23:00 bestelt, worden ze vandaag nog verzonden. Al onze producten worden direct uit voorraad geleverd.

Onze partners