Gepubliceerd op 28 april 2021

Nieuwe motivatie en inspiratie op doen tijdens een ondernemersreis

Als ondernemer is het essentieel om jezelf te blijven motiveren en inspireren. Alleen zo kun je groeien. Je kunt dit natuurlijk op verschillende manieren doen. Wist je dat je met alleen of samen met andere ondernemers een paar dagen op vakantie naar een ander land kunt? In een andere omgeving doe je makkelijk nieuwe inspiratie op. In dit artikel bekijken we hoe dat in zijn werk gaat.

Wat is een ondernemersreis?

Als je een ondernemersreis gaat maken werk je aan bepaald doel samen met je teamgenoten of met andere ondernemers. Werken in een ander land betekent een andere omgeving, andere mensen en daarom nieuwe inspiratie. Inspirerende sessies worden gecombineerd met geweldige ervaringen. Het maken van een ondernemersreis is ook een goede mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Zeker als je internationaal zaken wilt gaan doen.

Een gevarieerde groep ondernemers

Het beste is het om op reis te gaan samen met een groep ondernemers uit verschillende branches. Hierdoor ontwikkel je als ondernemer een breder gezichtsveld en kun je leren van elkaars werkwijze. Die is natuurlijk in iedere branche anders. Ook netwerken kan interessanter zijn met een groep ondernemers uit verschillende branches. Voorafgaand aan de reis bepaal je samen met de andere ondernemers welke doelen je wilt bereiken. Tijdens de reis wordt je begeleid door een bedrijfscoach waarmee je bekijkt hoe je deze doelen kunt bereiken.

Een onvergetelijke tocht door Albanië

Albanië is een land in de Balkan. Het ligt centraal aan de Adriatische Zee tegenover Italië en naast Montenegro en Griekenland. Het land heeft een prachtige kustlijn met heerlijke stranden. Het landschap is divers. Je vindt er natuurparken, bergketens en rivieren. Daarnaast zijn er veel historische plaatsen om te ontdekken. Een ondernemersreis naar Albanië is een beleving die het hele team nog lang zal bijblijven. Wil je een reis maken naar Albanië dan vind je deze ondernemersreizen op edgeplore.nl. Bij deze vierdaagse ondernemersreis ga je een tocht maken over de onverharde wegen van Albanië. Een onvergetelijke ervaring voor het hele team.

Slapen bij locals in Jordanië

Jordanië is een mystiek en betoverend land in het Midden-Oosten. Bekend om de stad Petra, de wereldberoemde rotsstad en een van de zeven wereldwonderen. Jordanië ligt aan de Dode Zee. De Dode Zee is eigenlijk geen zee maar een heel groot meer. Het zoutgehalte is er zo groot dat je er met gemak blijft drijven. Een ondernemersreis naar Jordanië is een belevenis op zich. Op edgeplore.nl kun je een 6-daagse ondernemersreis naar Jordanië boeken, waarbij je slaapt bij locals. Natuurlijk ga je drijven op de Dode Zee en tussendoor werk je aan de toekomstvisie van je bedrijf samen met een coach.

Belastingvoordeel

De kosten van een ondernemersreis kun je van je winst aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreis krijg je te maken met gemengde kosten. Het zakelijke gedeelte hiervan is fiscaal aftrekbaar. Wil je precies weten hoe het zit? Neem dan voor de zekerheid even contact op met je accountant.

Onze partners