Gepubliceerd op 11 september 2019

Welke accessoires zijn er voor je smartphone te verkrijgen?

Er zijn veel accessoires op de markt voor smartphones. De meeste merken bieden deze dikwijls ook aan. Accessoires zijn ook universeel te koop dus niet smartphone merk gebonden. Bepaalde fabrikanten hebben zich gespecialiseerd in een bepaald accessoire denk bijvoorbeeld aan oordopjes en headsets. Enkele producten die een zinvolle aanvulling betekenen voor de smartphone, willen we beschrijven.

Telefoonhoesjes

Misschien wel de meest nuttige omdat een telefoonhoesje optimale bescherming betekent voor de smartphone. Er zijn verschillende vormen van telefoonhoesjes zoals hardcase, siliconen hoesje of een flipcase of booktype. Al deze hoesjes bieden voldoende bescherming om de eerste klappen op te vangen. Ook vuil en krassen zijn zo te voorkomen. Telefoonhoesjes worden specifiek voor een merk en type vervaardigd. Een hoesje moet immers perfect passen en alle functies moeten intact blijven zoals de lenzen op de smartphone. Naast de bescherming biedt een telefoonhoesje een design. Met een gekozen design telefoonhoesje krijg je een persoonlijke en unieke look van jouw smartphone.

Ga je voor nog meer bescherming dan is een screenprotector een optie. Een glazen screenprotector zorgt voor een stevige beschermlaag op jouw telefoon. Een gehard glas protector is namelijk erg sterk en bovendien heeft een glasplaat als voordeel dat het bijna hetzelfde aanvoelt als jouw touchscreen. Beschermglas is eenvoudig aan te brengen op jouw scherm en is vervolgens goed schoon te houden.

Oordopjes

De voordelen van in-ear oordopjes zijn bekend. Je kunt privé genieten van muziek en het is gemakkelijk met telefoneren. Kies bij voorkeur de active Noise Cancelling oortjes. Deze onderdrukken omgevingsgeluiden van buitenaf en zorgen voor een mooi gebalanceerd geluid met subtiele bas. Onze voorkeur gaat uit naar een snoerverbinding met de smartphone. Dit waarborgt het beste de kwaliteit van het geluid en de synchronisatie bij filmkijken. Zorg wel voor een goede etui om de oordopjes te bewaren. Zo worden ze beschermd en blijven ze schoon.

Powerbank

Ben je vaak onderweg dan is een powerbank een item dat erg nuttig is. Met een draagbare oplader kun jij jouw smartphone eenvoudig extra opladen en zit jij nooit meer zonder batterij. Voor lange reizen is een powerbank met meer oplaadcapaciteit erg handig.

Telefoonhouder

Rij je dagelijks in de auto? Een telefoonhouder in je auto is dan erg handig en veilig. Het is verboden om de smartphone vast te houden tijdens het rijden. Wil je toch (handsfree) bellen of muziek luisteren dan is het wel zo prettig en veilig om de smartphone een plek te geven in de auto. Er zijn telefoonhouders met verschillende bevestiging mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een telefoonhouder die je op het dashboard kunt plakken of voor een houder die je op het raam plakt door middel van een zuignap. Je kunt de telefoonhouder ook gebruiken als jouw telefoon in een telefoonhoesje zit, uitgezonderd een flipcase hoesje.

Optimale bescherming van jouw smartphone en deze altijd en overal kunnen opladen is een must. Individueel kunnen genieten van jouw favoriete muziek doe je pas met goede oordopjes en rij altijd veilig. Met een goed bevestigde telefoonhouder kun je de smartphone tijdens het autorijden blijven gebruiken.

Onze partners