Gepubliceerd op 3 april 2020

De meest gebruikte bedrijfsprinters

Een goede bedrijfsprinter is onmisbaar op elk kantoor. In uw bedrijfspand, maar ook in een thuiskantoor mag een bedrijfsprinter niet ontbreken. Hij is er in vele soorten en maten. Zo zijn er bedrijfsprinters voor grootformaat afdrukken, in kleur en zwart-wit en met verschillende extra features. Wat zijn de meest voorkomende bedrijfsprinters? En welke past bij u?

Groei in vraag naar printers

Een printer oubollig? Zeker niet! In het digitale tijdperk waarin we leven, en waarin steeds meer zaken in een paar klikken zijn geregeld, is een printer onmisbaar. Wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig gemakkelijk vanaf je iPhone of tablet kunt afdrukken? En dat door de toename van het aantal ZZP’ers en flexwerkers thuis ook steeds meer met professionele apparatuur wordt gewerkt?

Grootformaat printers

Een grootformaat printer print bestanden in A2 tot A0. De grootsten in hun soort. In bepaalde sectoren zijn grootformaat printers een must. In de  architectuur-, ontwerp-, bouw- en productiesector bijvoorbeeld. Op die manier kunnen bouwtekeningen tot in de puntjes worden gedetailleerd en afgedrukt. Er zijn verschillende soorten grootformaat printers. Technische printers bijvoorbeeld, maar er zijn ook grootformaat printers die zijn gericht op grafische vormgeving. Voor ontwerp- en reclamebureaus. A1 en A0 printers worden het meest verkocht.

Een A3 printer

Er zijn ook bedrijfsprinters die in A3 formaat afdrukken. Voor wie op kantoor veel grote prints moet maken en op de kosten van de drukker wil besparen. Een eigen A3 printer is voordeliger voor grootgebruikers en voor bedrijven die veel kleurenprints maken. Een A3 printer kan ook in A4 afdrukken, het doorsnee formaat. Ook hierin zijn verschillende printertypes. Laserprinters en inkjetprinters, kleur en zwart-wit en met verschillende afwerkingsopties of als all-in-one printer.

Wijverhurenprinters.nl

Zuphensweg 51
7418 AH Deventer
contact@wijverhurenprinters.nl
www.wijverhurenprinters.nl

Onze partners