Gepubliceerd op 26 september 2019

Zorgeloos investeren in vastgoed

Ondernemers zijn typisch mensen die in kansen denken, en proberen alles te maximaliseren. Draait jouw onderneming goed, en heb je aan het eind van het boekjaar een mooi bedrag over dat je kunt uitkeren omdat je het niet weer hoeft te investeren? Dan zou het natuurlijk wel mooi zijn als je dit een goed rendement kunt laten opleveren. Spaarrekeningen doen dat niet momenteel. Beleggen in aandelen blijft erg riskant, afgelopen jaar is geen best jaar geweest voor de aandelenmarkten. Een veiligere en rendabelere optie is investeren in vastgoed.

Een woning kopen en verhuren kost tijd en vraagt kennis

Investeren in vastgoed levert door de huidige woningmarkt een goed rendement op. Zeker ook de komende jaren, omdat het woningtekort voorlopig nog niet opgelost is. Maar hoe doe je dat dan, dat investeren? Je kunt bijvoorbeeld een woning kopen en deze verhuren. Als eigenaar ben je wel verantwoordelijk voor allerlei zaken, en er komt een hoop geregel bij kijken. Want ga je zelf een geschikte woning zoeken, het onderhoud regelen, huurders zoeken en de huur innen? Dat gaat een hoop tijd kosten, iets dat je als ondernemer waarschijnlijk al tekort komt. Daarnaast komen bij het kopen en verhuren waarschijnlijk veel zaken kijken waar je niet genoeg vanaf weet.

Investeren, en daarna uitbesteden

Wil je zorgeloos verhuren, dan kan dit via Hubbs. Zij zijn makelaar, huurder en beheerder ineen. Allereerst begeleiden ze investeerders bij de aankoop van een woning die bestemd is voor verhuur. Vaak kan een hoger rendement worden gegarandeerd ten opzichte van traditionele makelaars, doordat er geen makelaarskosten en beheerskosten in rekening worden gebracht. Vervolgens huren ze de woningen, regelen ze de verhuur en zijn ze compleet verantwoordelijk voor het beheer.

Hubbs heeft mensen die willen investeren in vastgoed veel te bieden. Ten eerst bieden ze zoals gezegd advies en ondersteuning bij het aankoopproces. Dit biedt grotere kans op de realisatie van een vast en hoog rendement. Daarnaast willen veel vastgoedinvesteerders een zo laag mogelijk risico. Ze kopen een woning als investering en willen dat dit zo lang mogelijk laten renderen. Hubbs biedt daarom de mogelijk te kiezen voor langjarige huurcontracten. Ook heb je geen omkijken naar financieel of technisch beheer. Bang voor problemen met huurders? Niet nodig, Hubbs verhuurt uitsluitend aan nette en betrouwbare mensen uit hun eigen netwerk.

Gegarandeerde huuropbrengst

Het grootste voordeel dat Hubbs is dat er een gegarandeerde huuropbrengst is. Ze kunnen dit realiseren door het al eerder genoemde eigen ruime netwerk. Dit zijn bijvoorbeeld organisaties die huisvesting zoeken voor hun personeel, expats of flexwerkers. Ze verhuren altijd aan bedrijven en kunnen zo deze garantie afgeven. Door het duidelijke verhuurproces kan een woning al binnen zeven dagen verhuurd zijn. Ook als dat niet het geval is, biedt Hubbs zelfs bij leegstand een gegarandeerde huuropbrengst.