Gepubliceerd op 30 januari 2019

Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit en gezonde gebouwen, uw gebouw onze zorg!

In de vorige nieuwsbrieven heeft u kunnen lezen waarom een goed binnenklimaat in uw gebouw belangrijk is. En dat u het klimaat in uw gebouw gemakkelijk kunt regelen.

Onderhoud en service
Dit valt en staat met de huidige conditie van uw klimaatinstallatie. Laat u jaarlijks onderhoud uitvoeren aan uw klimaatinstallaties, dan zal de kwaliteit van uw klimaatinstallaties beter zijn dan wanneer u dit niet doet. Onderhoud biedt zekerheid. En voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor technische installaties. Deskundig en periodiek onderhoud garanderen een betrouwbare en duurzame werking. Bovendien levert het verlaging van energieverbruik op, waarmee ook de kosten verminderen.

NEN2767
Om de kwaliteit van uw klimaatinstallatie goed te bewaken heeft u inzicht nodig in de conditie van de klimaattoestellen in uw pand. U moet weten of uw pand installatietechnische gebreken vertoont, waar deze zich bevinden en hoe omvangrijk deze gebreken zijn. De informatie die u hiervoor nodig heeft, kunt u met een NEN2767 conditiemeting eenvoudig boven water halen. NEN2767 is een Nederlandse norm waarbinnen conditiescores voor gebouwen zijn vastgelegd. TOP Technisch Beheer beschikt over een NEN2767-keurmeester: wij kunnen voor u een NEN2767 conditiemeting verzorgen.

Uit deze meting komt een score en aan de hand van deze score weet u wat de conditie van uw installatie is. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen om uw gebouw gezond(er) te maken.

Natuurlijk is geen installatie hetzelfde en dat geldt ook voor de wensen van de opdrachtgevers. Daarom bieden wij het onderhoud aan in verschillende serviceniveaus: in het Service Level Agreement stemmen wij onze dienstverlening af op het niveau dat u wenst. Dat loopt van uitvoering naar contractbeheer tot maintenance management. U bepaalt natuurlijk zelf de vorm en voor welke installaties.

Laten we samen de kwaliteit van uw gebouw bepalen, een goed binnenklimaat creëren dat gemakkelijk te regelen is, oftewel gezamenlijk op naar een gezond gebouw, want in gezonde gebouwen werken gezonde mensen!

Wilt u meer informatie, kijk dan op de website van TOP Technisch Beheer