Gepubliceerd op 6 mei 2019

Welkom vrije tijd. Butlerdienst do company neemt uw taken uit handen

Do Company is een dienst waar u van alles aan kunt uitbesteden. Van stomerijservice tot tuinman, van verse boodschappen van de visboer of slager tot aan het regelen van de hele verhuizing. Do Company regelt het! U maakt uw wensen eenvoudig kenbaar via de e-mail, Whatsapp of de website.

THE FABULOUS TIME SAVERS

Bevatten uw dagen ook te weinig uren? U bent niet de enige. Of het nu gaat om starters, tweeverdieners, ouders van een gezin of pensionados… iedereen is druk. Ondertussen moeten deadlines gehaald worden, heeft iedereen een bomvolle agenda en komt ontspanning op de laatste plaats. Uw vrije tijd is erg waardevol en er is zoveel leuks te doen. Daarom zeggen wij: doe dat vooral! Want Do Company geeft u uw vrije tijd weer terug. Met een moderne butlerdienst die een ouderwetse services biedt.

DO COMPANY GEEFT HARDE WERKERS HUN VRIJE TIJD TERUG

Do Company is drie jaar geleden gestart in Rotterdam. Initiator Carlijn Oosthoek vertelt daarover: “Om mij heen zie ik allemaal mensen met een focus op hun carrière. Zij maken lange dagen, maar willen ook dat het thuis lekker draait. Do Company wil hen met het laatste helpen, als wij hun to-do lijst nou oppakken, hebben zij tijd om andere leuke dingen te doen. Do Company geeft hen hun vrije tijd terug.” Na het succes in Rotterdam, heeft Do Company zich uitgebreid naar Den Haag. En nu, drie jaar later, voegen zij daar Amsterdam, ’t Gooi en Utrecht aan toe.

UW BUTLER WORDT EEN VERTROUWDE, ONZICHTBARE KRACHT

“Het grote voordeel van Do Company is de persoonlijke aanpak”, vertelt medeoprichter Judith van Tongeren. “Onze medewerkers gaan echt een relatie met hun klanten aan. Na een intakegesprek waar we alle wensen doornemen, ontvangen wij de sleutel van onze klanten. Zo kunnen we er voor zorgdragen dat we gewenste taken haast onmerkbaar uitvoeren. Als onze klant thuiskomt, is zijn koelkast weer vol en zijn afvalbak leeg. Alles gaat vanzelf zonder dat hij voor onze service thuis moet zijn.”

DAT IS NOG EENS THUISKOMEN!

Naarmate uw butler u beter leert kennen, zal hij nog beter op uw wensen inspelen. Wilt u bijvoorbeeld bloemen op tafel voor het weekend, dan weet uw butler van welke bloemen u houdt. Wilt u uw tuin op orde voor de eerste lentedag, dan weet hij wat er moet gebeuren. Met onze butler op afroep regelt u uw kinderoppas, klusjesman, de stomerij service, het repareren van uw fiets, het wassen van uw auto en het uitlaten van uw hond. U vraagt, Do Company doet!