Gepubliceerd op 7 maart 2019

Met welke visie kijk jij naar je bedrijf?

Joan Nunnely, 16 jaar ondernemer.

Zelfstandig Human Resource Manager | Talentmanagement | Teamontwikkeling

Ondernemer, zakenvrouw en bevlogen idealist. Het gaat Joan Nunnely altijd om het menselijke resultaat, het slechten van barrières en mensen daadwerkelijk vanuit hun talenten en drijfveren laten opereren. De brede ervaring die Joan afgelopen 16 jaar heeft opgebouwd is een baken voor vele managers en directies. In de scheepvaart, het onderwijs, bij gemeentes en ministeries, politieke partijen en bij kunst & cultuurinstellingen is Joan een bekend gezicht en energieke inspirator.

Sinds kort is Joan Nunnely als ondernemer betrokken bij BMC | Public Spirit. Daar houdt zij zich bezig met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, diversiteit & inclusie en human resource management. Ook is ze actief binnen de Rotterdam Academy (RAc) waar ze met haar achtergrond het programma Talentontwikkeling 2.0 ontwikkelt samen met een team van professionals. Daarnaast is zij betrokken bij de teamontwikkeling binnen advies- en projectorganisatie op het gebied van ICT.

Anders kijken
Nunnely kijkt kritisch maar optimistisch naar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Het recept voor succesvolle werving & selectie is eenvoudig maar vraagt wel om bespiegeling en reflectie. En om lef. “Hoe krapper de arbeidsmarkt, hoe meer vrouwen en professionals met een bi-culturele achtergrond aan de top”, klinkt logisch maar is het niet. Te vaak stokt de doorstroming en is de aanvoer vanuit het midden- naar het topkader beperkt. Willen we een succesvolle doorstroming realiseren, dan zullen we fundamenteel anders moeten kijken naar kandidaten en selectieprocessen. We moeten anders leren kijken naar functies, rollen, talenten en drijfveren. Het doel is het doorbreken van de status quo.
Doen we dat niet, dan laten we een ongekend potentieel liggen.”

Kansengelijkheid
Joan Nunnely biedt op creatieve en innemende oplossingen en confronteert professionals regelmatig met hun bias. Ze neemt organisaties graag mee in andere manier van kijken om daarna samen te kunnen werken aan een inclusieve, dynamische organisatie waar het klimmen naar de top voor iedereen mogelijk is. Waar kansengelijkheid geen hol begrip is maar een fundamenteel onderdeel van de Nederlandse arbeidsmarkt.

Joan Nunnely is Zelfstandig Human Resource Manager | Talentmanagement | Teamontwikkeling , houdt zich bezig met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, diversiteit en inclusie, human resource management, bestuurslid Open Rotterdam, Coöperatie Van Vrouwelijk Ondernemers, VNO/NCW en landelijk bestuurslid opleiding en talentontwikkeling D66.

Fotograaf: Jeroen Mooijman

Eye For You Human Resource Consultancy 
Laan Op Zuid 86
3071 AA  ROTTERDAM
M: 0104651048
Website: www.eyeforyou.net